Date companie
 
 
 
 

O tânără a sărit de la etajul 4 ca să scape de violatori

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Februarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, violatori
 

Caz șocant la Constanța! O tânără în vârstă de 22 de ani, a fost sechestrată două zile într-un apartament și violată. Femeia s-a întâlnit cu unul dintre indivizi după ce l-a cunoscut pe o rețea de socializare. Odată ajunsă în apartamentul groazei, ea a fost violată de patru bărbați. Din disperare, a ales să-și riște viața și să evadeze. Femeia a ieșit pe balconul apartamentului de la etajul patru, s-a agățat de sârmele de rufe și a încercat să coboare. A căzut două etaje în gol, până pe plafonul unui blacon de la nivelul doi al blocului. Norocul ei a fost că a fost zărita de locatarul de la etajul trei, care a luat-o în casă pe geam și a sunat imediat la poliție.

VOX: locatar: "S-a aruncat pentru că a violat-o."

La spital, tânăra a povestit întregul coșmar. Ea le-a spus anchetatorilor că înainte să evadeze a trimis și un email unui prieten, căruia i-a cerut ajutorul.

CARMEN ȘERBĂNESCU, purtător de cuvânt I.P.J. Constanța: "Polițistii constănțeni au reținut patru tineri. Aceștia sunt cercetați pentru lipsire de libertate și viol."

Cei patru indivizi au fost prinși de oamenii legii. Bărbații, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, ar putea face până la 7 ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2