Date companie
 
 
 
 

O tânără din Tg. Jiu, lovită de o mașină chiar în timp ce se deplasa pe trotuar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 August 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, spital, dosar, targu, jiu, tanara, taxi, vatamare, corporala, trotuar, intersectie
 

Accident grav, la Tg. Jiu! O tânără de 27 de ani care mergea pe un trotuar, în dreptul unei intersecții, a fost lovită de o mașină. Șoferul intrase cu automobilul în intersecție fără să se asigure și a fost lovit în plin de un taxi care circula regulamentar. Automobilul a ricoșat apoi chiar pe trotuarul pe care se deplasa femeia.

VOX "Eram acolo pe bancă și am auzit bubuitura. Am venit, că fata era panicată. Foarte, foarte panicată!"

VOX "Am venit de sus, coborâm în jos spre bancă. Și m-am pomenit cu el, deodată, în față. Nici nu am mai apucat! Am pus mâna pe volan, când mi-am dat seama că e impactul prea mare."

Cadrele medicale de la S.M.U.R.D. i-au acordat tinerei îngrijiri medicale la locul accidentului, după care au transportat-o la spital pentru mai multe investigații.

VOX "Cred că a dat cu capul în geam, că altfel nu se explică."

Șoferi implicați în accident au fost răniți ușor. Au fost testați cu etilotestul, dar rezultatele au fost negative. Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru vatămare corporală din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2