Date companie
 
 
 
 

O tânară de 25 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul nouă al blocului în care locuia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, sinucidere
 

Scene de groază în capitală. O tânara de 25 de ani a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul nouă al blocului în care locuia. Victima se căsătorise în vară, iar în urmă cu câteva săptămâni își botezase copilul de numai două 2 luni. Locuia împreună cu soțul și băiețelul lor la etajul unu al unui bloc din cartierul Pantelimon. Duminică noaptea a ieșit pe nesimțite din apartament, a urcat până la etajul 9, a spart geamul de pe casa scării și s-a aruncat în gol de la zeci de metri.

VOX VECINA: "Ma uitam la un film si am auzit niste geamuri spargandu se si zgomote. mai am uitat pe geam cine arunca la ora asta si cand m am uitat pe geam am vazut ceva venind de sus, deci ceva inchis la culoare nici nu mi am imaginat ca este un om."

În stare de șoc, soțul victimei a sunat după ajutor, pentru că fiului său de doar 2 luni i s-a făcut rău.

AMBIANTA: "Spuneti-le ca avem si un baiat de doua luni. Ce putem sa-i facem ca plânge?"

TUDOR IONESCU, medic SMURD: "Este vorba despre o pacientă in vârstă de aproximativ 25 de ani gasită decedată, cu leziuni incompatibile cu viața."

Polițiștii cercetează acum cazul pentru a stabili ce a determinat-o pe tânără să se sinucidă. Ea era angajată la un supermarket, iar soțul ei lucrează la Protecția Copilului și nimeni nu poate explica deocamdată ce a dus la acest gest extrem. « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2