Date companie
 
 
 
 

O timișoreancă, răpită și violată de soț chiar în ziua divorțului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : timisoara, sot, femeie, arestare, preventiva, divort, violata, rapita
 

Clipe de coșmar, pentru o femeie din Timișoara! Ea a fost răpită de pe stradă și violată chiar de soțul de care vrea să se despartă! Femeia mergea spre judecătorie, la procesul de divorț, când a fost atacată de bărbat. Acesta a urcat-o cu forța în mașină, a bătut-o și a dus-o dusă într-o casă, unde a violat-o.

VOX "S-a dat jos din mașina și m-a băgat cu forța în mașina. A luat mașina, m-a dus la Surduc. A trebuit să fac ce zice el! M-a bătut, m-a obligat să întrețin relații sexuale cu el."

Ca să scape din mâinile bărbatului, i-a promis că merge cu el la notar ca să retragă acțiunea de divorț. Odată ajunsă acolo, a ieșit pe o altă ușă și a cerut ajutor.

VOX "M-a pus să sun avocatul că renunț la tot, că nu mai divorțez, că retrag toate plângerile, poliția să o sun."

VOX "M-a sunat cineva de pe stradă, mi-a dat-o la telefon. Eram, oricum, îngrijorat că încercam să o contactez de dimineață și nu răspundea la telefon. Se refugiase într-un imobil de lângă tribunalul Timiș."

Femeia a mers la spital și vrea să-și scoată certificat medico-legal. Soțul-agresor a fost reținut, în această dimineață, la domiciliul mamei sale din Lugoj. Bărbatul urmează să fie dus în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2