Date companie
 
 
 
 

O turmă de vaci a provocat un accident grav, în județul Constanța

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, constanta, masina, dosar, salvare, proprietari, sistem, soti, vaci, eCall, cireada
 

Accident grav, în județul Constanța! Doi soți au scăpat ca prin urechile acului cu viață, după ce au intrat cu mașina, în plin, într-o cireadă de vaci, pe șoseaua dintre localitățile Nicolae Bălcescu și Dorobanțu. Conducătorul auto spune că, în beznă, s-a trezit pur și simplu cu animalele pe șosea și nu a putut evita coliziunea. Autoturismul în care se aflau cei doți soți a fost proiectat pe câmp, iar femeia a fost rănită grav și a fost transportată de urgență la spital.

VOX "Le-a băgat în față, n-am putut nici să frânez, nici nimic!"

VOX "A apărut brust, dintr-o dată! N-am putut nici să frânez! Cred că le-a gonit și sunt negre. Uitați acolo!"

Oamenii care ar fi trebuit să aibă grijă de animale au fugit. Vacile lovite de mașină, care agonizau, au fost tăiate de alte persoane, care-i cunoșteau pe văcari.

AMBIANȚĂ "- De ce au venit? - Să vorbiți și cu noi? - Știți ale cui erau animalele?"

Autoturismul era dotat cu sistemul eCall, care alertează serviciile de salvare în cazul unui accident și asta i-a ajutat pe cei doi soți.

VOX "- Mașina cred că a sunat singură. - Are sistem? - Da, am auzit o doamna care spunea, mi-a zis si pe nume. - Deci dumneavoastră nu ați sunat, nici doamna? - Nu, cred că a a apelat automat."

Oamenii legii au reușit să-i identifice pe proprietarii vacilor. Anchetatorii spun că, atât proprietarii, cât și cei care le păzeau, ar putea fi cercetați penal pentru vătămare corporală și distrugere din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2