Date companie
 
 
 
 

Oameni răniți într-o explozie urmatã de incendiu, într-un bloc din Timișoara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : raniti, pompieri, timisoara, explozie, garsoniera, butelie
 

Explozie urmatã de incendiu, într-un bloc din Timișoara! În urma deflagrației, un bãrbat a suferit arsuri grave și mai multe persoane, printre care și doi copii, au ajuns la spital intoxicate cu fum. Explozia, care a pornit de la o butelie, a devastat garsoniera în care s-a produs, dar și întreg etajul 2 al imobilului. La fața locului, au sosit mai multe echipaje S.M.U.R.D., dar și cinci mașini de pompieri.

AMBIANȚĂ "- Doamne, Dumnezeule, bietul copil!"

Locuitorii blocului au rămas blocați în interior, din cauza fumului gros, dar pompierii au reușit să-i evacueze pe toți și să lichideze incendiul.

VOX "S-a auzit o explozie, am auzit geamurile sparte, ne-am panicat, am ieșit pe geam, era fum, lumea începuse să iasă afară."

VOX "- Cea mică e aici și baiatul în ambulanță. - Ce s-a întamplat doamnă? - Nu știu! A bubuit la vecinul de la etajul 2. Nu știu, butelie, cred! - Unde locuiți? - La etajul doi și am rămas blocați, nu mai puteam să ieșim, că era fum."

VOX "- Văd că sunteți plin de fum, ce s-a întamplat? - Am rămas înăuntru, să sting, până vin pompierii, altfel lua și al meu foc."

Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

VOX "- Până acum, am triat patru victime, din care una foarte grav, probabil, proprietarul apartamentului în care s-a produs explozia. Celelalte victime de până acum, doi copii minori, ușor intoxicați cu fum."

Potrivit pompierilor, cauza exploziei a fost o acumulare de gaze de la o butelie defectă. În momentul deflagrației, proprietarul garsonierei schimba butelia conectată la un sistem de încălzire. Deși blocul este racordat la rețeaua de încălzire, bărbatul utiliza un sistem de încălzire improvizat. Pompierii urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc explozia.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2