Date companie
 
 
 
 

„Obiceiuri de Paște - atelierul de copii”, mâine, de la 10:30, la Favorit TV

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Aprilie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : copii, paste, obiceiuri, atelier, emisiune, raluca, favorittv
 

Favorit TV a pregătit un adevărat festival de emisiuni, ce vor fi difuzate în perioada sărbătorilor pascale. În sâmbăta Paștelui, îndrăgita prezentatoare și interpretă de muzică populară, Raluca Diaconu, vă așteaptă la Favorit TV, de la 10:30, cu „Obiceiuri de Paște - atelierul de copii”, o emisiune cu prichindei, plină de surprize și voie bună.

RALUCA DIACONU, realizatoare Favorit TV „Edițiile de sărbătoare vor fi, efectiv, superbe la televiziunea Favorit, televiziunea cântecelor noastre. Spre exemplu, începem de sâmbătă cu un atelier, un atelier cu foarte mulți copii talentați, grupuri de copii, grupuri muzicale de copii. Avem și un grup de bunici, de fapt este un grup al seniorilor din Prahova și am adus împreună aceste doamne care au venit cu obiceiuri, au tors lână, au țesut, au cusut și ne-au arătat o parte din tradițiile românești, iar copiii ne-au cântat și nu numai atât.”

Nu ratați, mâine, de la ora 10:30, „Obiceiuri de Paște - Atelierul de copii” la Favorit TV, o emisiune de suflet, pentru copii, părinți bunici.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2