Date companie
 
 
 
 

Obiceiurile românilor de Ziua Îndrăgostiților

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Februarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Ziua Indragostitilor, cadouri
 

Ziua Sfântului Valentin sau Ziua îndrăgostiților este sărbătorită, în fiecare an la data de 14 februarie, în mai multe țări din întreaga lume! În această zi, oamenii își arată afecțiunea și pregătesc diverse cadouri pentru persoana iubită. Românii spun că pandemia de coronavirus nu le-a schimbat foarte mult obiceiurile de Ziua Îndragostiților.

VOX "Ne iubim la fel de mult. Ce vreți să faceți astăzi? O să ieșim la un restaurant."

VOX  "Nu ni s-a schimbat cu nimic obiceiul. Adică pur și simplu nu facem nimic. Si astăzi sărbătoriți? Nu, doar am ieșit la o cafea atâta tot, în rest nu facem nimic. Cadou nu i-ai luat? Un buchet de flori, poate."

VOX "Ce surpiză îi faci iubitei? Un buchet de flori și i-am luat un colier. În acest an v-a schimbat pandemia, obiceiurile? Cred că da. Am ales să nu mai mergem la un restaurant și am ales să sărbătorim acasă."

VOX "O să îi mai pregătesc o ieșire cu fetele la piscină și centrul SPA."

VOX "Ce să cumpăr? Flori. Dar înainte de flori, desert. Ce desert? Ce îi place ei, savarină. În acest an, v-a schimbat pandemia obiceiurile? Nu, nu. Sunt aceleași obiceiuri doar atâta că nu mai poți să ieși la o terasă, că de obicei ieșeam la terasă la un eveniment deosebit. În rest, cumperi ce găsești, ce dorești și le faci acasă."

Îndrăgostiții se pregătesc de o nouă serie de cadouri pe 24 februarie, când românii sărbătoresc Dragobetele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Toți copiii Centrului Național Media, pe lista lui Moș Crăciun ( 21 Decembrie 2020 )

  A fost odată un Moș bun cu barbă, care îi vizita pe copiii cuminți, chiar la Național TV. Pentru că știa că au avut note bune la școală și au ascultat de părinți și de bunici, Moș Crăciun venea cu desaga plină de cadouri...

 • Bugetul de anul acesta al lui Moș Nicolae, mai mare față de cel de anul trecut ( 5 Decembrie 2019 )

  Moș Nicolae este mai bogat anul acesta! Bugetul mediu pentru cadouri este de peste 350 de lei. Suma înregistrează o foarte ușoară creștere, în comparație cu anul trecut. Potrivit unui studiu realizat online, la persoane cu vârste...

 • În căutarea cadoului perfect de Valentine's Day ( 14 Februarie 2018 )

  Și în acest an, de Valentine's Day, mii de români au luat cu asalt magazinele, în căutarea cadoului perfect. Ziua Îndrăgostiților, marcată în 14 februarie, a devenit o sărbătoare populară inclusiv printre români, deși prin tradiție am mai avea de așteptat până pe 24 februarie, când vine Dragobetele.

 • Ziua Îndrăgostiților, pro și contra ( 14 Februarie 2017 )

  Ziua Îndrăgostiților, devenită a doua cea mai populară sărbătoare din lume. Ziua Sfântului Valentin, cum mai este denumită, este celebrată în fiecare an pe 14 februarie. 

 • Îmbulzeală și scandal când a sosit Moș Crăciun, la Timișoara ( 23 Decembrie 2015 )

  Scene scandaloase la Timișoara, chiar la sosirea lui Moș Crăciun! Peste 100 de oameni au așteptat împreună cu copiii în gară ca Moșul să ajungă cu daruri, însă din cauza aglomerației, persoanele erau nervoase și s-au luat la ceartă. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2