Date companie
 
 
 
 

Oferte irezistibile, vacanțe de vis și gadget-uri, la Târgul de Turism

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Februarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turism, targ
 

Târgul de Turism al României vă așteaptă la Romexpo! Ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare in orice vacanță. Vă dăm și câteva exemple! Potrivit agenților de turism, Parcul de Aventură de la Stâna de Vale, din județul Bihor, este locul perfect pentru petrecerea vacanței de Rusalii. Aici sunt puse la punct trasee cu diferite grade de dificultate, atât pentru începători, cât și pentru avansați. Cei care vor să exploreze peisajele superbe din Munții Apuseni, pot alege să facă plimbări cu bicicleta sau să parcurgă trasee montane.

IOAN MIHUȚ, reprezentat agenție de turism
"Ofertele noastre sunt atât interne cât și internaționale, cele mai ieftine pleacă de la 152 de euro de persoană, până la 700 - 800 de euro de persoană. Avem si pe perioada evenimentului promoții, vă așteptăm cu drag să vă oferim toate informațiile necesare."

O altă propunere poate fi rezervația din Vama Buzăului. Aflată la doar 45 de minute de mers cu mașină de Brașov, rezervația și-a deschis porțile în 2008 cu cinci zimbri primiți din străinătate, iar azi a ajuns să găzduiască 24.

FABIAN ROT, administrator rezervație
"La fel ca și celelalte rezervații din România, la noi se găsesc 24 de exemplare de zimbru, câteva exemplare de cerb carpatin și mai nou doi reni. "

FLORIN GEORGE BANE, ghid internațional de drumeții montane

"Încercăm să dezvoltăm trasee pe diferite grade de dificultate, trasee care să se adreseze atât începătorilor, familiilor cu copii, dar și celor care au deja ceva experiență în mersul pe munte și care preferă traseele mai lungi și cu grad mare de difcultate."

Dacă vreți să treceți granița, să știți că vecinii unguri se bucură de cel mai mare aqua-park acoperit din Europa. Drumul până la Budapesta nu e foarte lung, așa că oricine se poate răcori într-un complex cu 17 piscine, dintre care 15 sunt deschise pe toată durata anului.

PIROSKA BARTÓK, reprezentat agenție de turism

"Noi suntem din Ungaria și promovăm apele termale, bălăceala și un strop de vară așa în iarnă și în februarie. Avem mai multe stațiuni unde sunt aqua-park-uri cu tobogane uriașe, avem cel mai lung tobogan din Europa care funcționează pe tot parcursul anului, cu o lungime de 272 de metri."

Volos, unul dintre cele mai vizitate porturi din Grecia, un centru urban modern cu locuri interesante și oportunități unice pentru o varietate de excursii, iată o altă posibilă destinație. Este unul dintre cel mai importante centre comerciale și industriale ale regiunii dintre Magnesia și Tesalia și al treilea cel mai mare port comercial din Grecia.

ELENI, reprezentant Primărie, Volos

"Reprezint Grecia, minunata Grecia, dar în mod deosebit reprezint primăria Municipiului Volos. Ce aș putea spune despre Volo: este unul dintre cele mai mari porturi ale Greciei, este unic în Europa pentru că marea se împarte cu muntele de două ori."


VOX: "Mi-am achiziționat o vacanță în luna mai tot în Egipt.”
VOX: "Astăzi am venit la târg ca să îmi iau o vacanță, vreau să îmi o vacanță la mare la noi și una la Lisasona.”

Ediția de primăvară a Târgului de Turism se desfășoară până pe 23 februarie în Pavilionul B2 al Romexpo.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2