Date companie
 
 
 
 

Olimpiada de Mecanică, la Colegiul Tehnic Media din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Aprilie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, olimpiada, tehnic, colegiul, media, mecanica
 

Emoții pentru zeci de elevi de școlă profesională din țară, care au participat la etapa națională a Olimpiadei de Mecanică! Evenimentul s-a desfășurat la Colegiul Tehnic Media, din Capitală. Cei mai buni elevi din toată țara s-au întrecut în cunoștințe pentru a obține premiul cel mare.

SERGIU VASILE MOGA, inspector școlar gen. adj., I.S.M.B. "Cel mai important premiu pentru acești copii e că vor avea un loc de muncă în specializarea pentru care au fost pregătiți."

VOX "Mi s-au părut primele două subiecte puțin mai grele, din Lăcătușerie și Studiul Materialelor. N-am mai făcut de mult materiile astea, în rest a fost bine." 

FLORINA PIȘLEAGĂ, inspector școlar, I.S.M.B. "Subiectele sunt cu grad de dificultate de la mediu la complex, ca elevii să facă față acestor cerințe."

La Olimpiada de Mecanică pentru învățământ profesional, s-au înscris 38 de elevi din toate județele și din București. Deschiderea oficială a avut loc luni, ora 17,00, la Colegiul Tehnic Media din Capitală, iar, astăzi, au fost susținute probele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2