Date companie
 
 
 
 

Olimpicii de la Școala Gimnazială nr. 59 din Capitală, premiați la Sala Dalles

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Iunie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, scoala, premii, sala, diplome, olimpici, medalii, Dalles, gimnaziala, nationaltv, sturdza
 

Olimpicii Școlii Gimnazile nr. 59 "Dimitrie Sturdza" din Capitală, premiați cu medalii și diplome la Sala Dalles!

Agata "Am luat pe sector, prima dată, locul 1, pe urmă am luat, pe București, locul 2 și acum o să mergem pe faza pe țară."

Rareș "- Eu sunt olimpic la franceză și am luat premiul 3 pe București și sper să ajung în viitor și la olimpiada națională. - Ai mai participat la olimpiade? - Au fost experiențe foarte frumoase și sper să mă ajute la examene și la alte probe pe care o să le am în viitor."

Radu "Am participat la olimpiada pe sector. Am luat locul 1 la atletism, după care, am participat la cea pe municipiu și sper ca, pe viitor, să mai particip."

LUCIAN IFRIM, actor "Îi încurajez, îndemnându-i să ia în serios această meserie. Ne jucăm, dar ne jucăm serios. Sunt aici cu ei la Școala Gimnazială nr. 59 și, deja, avem rezultate. Am luat locul 1 la Festivalul Ozanei Barabancea."

PAULA COPACEL, director, Școala Gimnazială nr. 59 "Cel mai mare premiu l-au luat cei de la teatru. S-au calificat la un festival internațional. Avem o echipă calificată la handbal. Celelalte premii, sunt premii la nivel municipal. Unele sunt la arte plastice, altele, sector și municipiu, fie că sunt olimpiade, fie că sunt consursuri organizate de Inspectoratul Școlar al Municipiului București."

Televiziunea Național TV a fost premiată de Școala Gimnazială numărul 59 din Capitală. Festivitatea de premiere s-a încheiat cu un dans al elevilor.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2