Date companie
 
 
 
 

Omul de afaceri, Marius Locic, reținut în dosarul fraudelor bancare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dosar, bancare, fraude, retinere, locic
 

O nouă reținere, în dosarul fraudelor bancare, de 85 de milioane de euro! Omul de afaceri Marius Locic a fost arestat, vineri dimineață, de procurorii DIICOT, în timp ce soția sa, cercetată în același dosar, a primit interdicție de a părăsi țara. Soții Locic sunt acuzați de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, spălare de bani, aderare și sprijinire de grup infracțional. Locic spune însă că este nevinovat și că tot ce i se întâmplă este cauzat de faptul că ar fi "deranjat pe cineva din străinătate". Numărul celor reținuți a crescut asrfel la 25 de persoane. Cu toții vor fi prezentați judecătorilor Curții de Apel cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

MARIUS LOCIC, om de afaceri "Mă simt hărțuit, ca orice om de afaceri român care, dacă dorește să facă o afacere, imediat i se dă în cap. Sunt total nevinovat! Acum, sunt două piețe. Basarab, unde se va începe investiția și cred că am deranjat pe cineva din sistemul legume fructe din străinătate."

PAVEL ABRAHAM, avocat "Este acuzat de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave. Un imobil în valoare de 6 milioane 400 de mii și, sigur, alte incriminări, spălare de bani care cel puțin până în acest moment eu nu am văzut nici o probă!"

Șapte directori de bănci, politicieni, oameni de afaceri din Top 300 și 4 notari publici apar în acest dosar. Mai mulți afaceriști bucureșteni ar fi reușit să obțină ilegal, de la două unități bancare, credite de 85 de milioane de euro, pentru 35 de societăți comerciale. Potrivit procurorilor, membrii grupului infracțional ar fi fost sprijiniți de 7 directori generali sau directori comerciali ai băncilor. În interceptările telefonice apar și nume grele precum cel al liderului PDL, Vasile Blaga, al social-democratei Oana Mizil, al fostului șef al Poliției, Liviu Popa, și al cuscrului președintelui Traian Băsescu, Bebe Ionescu. Blaga a negat vehement implicarea în dosar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2