Date companie
 
 
 
 

Operatiunea "Iasi in siguranta "

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : iasi, politisti, operatiunea, siguranta
 

Politistii ieseni au pus ochii pe cei care incalca legea. In cadrul operatiunii "Iasi in siguranta, 64 de vitezomani s-au ales cu amenzi, circa 20 de soferi au ramas fara permis, iar 11 certificate de înmatriculare au fost suspendate. Oamenii legii au actionat, insa si in alte zone sensibile. In urma raziilor in magazinele de vise, politistii au confiscat aproape 1000 de plicuri cu substante halucinogene interzise. Pe langa toate acestea, ei au prins chiar si un hot de buzunare.

AMBIANTÃ (aleargã politistii sã prindã un hot): "Stai un pic sefu` cã avem unu aici. (pleacã masina cu sirenã si girofar) "Fãceti-i perchezitia!" (îl urcã în masina Politiei)

AMBIANTÃ (radar- ajunge la 71 km/h)

AMBIANTÃ (cere permisul): "Ati fost depistat cu 72 de km/h, pe un sector de drum cu limita de vitezã de 60, la care veti fi sanctionat cu douã puncte penalizare."

AMBANTÃ: "- Masina rãmâne aici. Asigurarea vreau sã o vãd. - Dar ce sã fac, mã duc pe jos? E acasã, a uitat-o acasã. - Uite aici taxiul."

AMBIANTÃ (politist-sofer): "Chemati-l aici sã discut si eu cu el sã vãd ce documente are. - Aveti documentete la dvs.? - Nu, sunt la alcineva. Veneam acum de la serviciu."

La operatiunea "Iasi în sigurantã" au participat patru sute de politisti si jandarmi din Iasi, dar si din judetele Botosani, Neamt si Vaslui.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2