Date companie
 
 
 
 

Oportunități pentru studenții mediciniști de la Universitatea " Carol Davila" București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, farmacie, militar, studenti, program, spitalul, carol, universitatea, medicina, POSDRU, consiliere, davila, oportunitati, stagii, practica, profesionala
 

Noi oportunități pentru studenții mediciniști! Tinerii din anii terminali - cinci și șase - din cadrul Universității de Medicină și Farmacie " Carol Davila" au șansa de a participa la activități de consiliere profesională și stagii de practică în spitale. Universitatea "Carol Davila", în parteneriat cu Spitalul Universitar de Urgență Militar Central, a lansat proiectul Ortopraxis - Tranziția studenților către viața activă în specialitățile implicate în patologia chirurgicală a membrelor.

ADRIAN BARBILIAN, manager proiect "E un proiect care duce la îmbunătățirea calității în domeniul special medical, care vizează pe viitor o accedere la o carieră de succes a acestor studenți, în diverse specialități medicale."

Proiectul Ortopraxis este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

FLORENTINA IONIȚĂ, comandant, Spitalul Militar Central "Studenții sunt bine veniți în Spitalul Militar. Cu ocazia acestui program POSDRU ei vor fi îndrumați timp de doi ani în fiecare vară. Două serii a câte 40 de studenți, câte trei săptămâni vor fi prezenți în spitalul nostru. Ei vor fi îndrumați de tutori, asta înseamnă că încercăm să schimbăm puțin mentalitatea."

Studenții care vor participa la stagiile de pregătire practică vor primi câte o subvenție de 400 de lei, iar cele mai bune rezultate obținute de ei la sfârșitul practicii vor fi răsplătite cu câte un premiu în valoare de 800 de Lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2