Date companie
 
 
 
 

”Opriți timpul!”, duminică, ora 14.00, pe Național TV

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : duminica, tudor, Sofia, nationaltv, corina, chiriac, opriti, timpul, vicoveanca, iuliana
 

Duminică, "Opriți timpul!" pe Național TV! Gazda emisiunii, Corina Chiriac, vă așteaptă cu un oaspete de seamă, Sofia Vicoveanca, într-un moment special. Celebra interpretă de muzică populară aniversează 55 de ani de activitate.

AMBIANȚĂ "- Sofia Vicoveanca! - Niciodată nu e prea târziu. 55 de ani sunt dați de sus, noi nu am făcut mare lucru."

Corina Chiriac a pregătit numeroase surprize, atât pentru invitata sa, Sofia Vicoveanca, cât și pentru dumneavoastră, telespectatorii noștri. Realizatoarea TV, Iuliana Tudor, a ținut să-i transmită un mesaj de suflet îndrăgitei artiste.

AMBIANȚĂ  "Nu am ales deloc întâmplător locul acesta. Aici, cu ani în urmă, atunci când prezentam emisiunea "O vedetă populară", vă aveam protagonistă, după o perioadă în care viața mea trecuse printr-o etapă mai grea. Îmi aduc aminte că mai erau vreo 2 minute, cred, până să intrăm în direct împreună, eu și dumneavoastră, și am spus: "Îmi e frică!". Nu am să uit niciodată clipa aceea, nu am să uit niciodată locul acesta, căsuța din Fundul Moldovei, și nu am să uit de dumneavoastră."

Sofia Vicoveanca este o artistă completă, cu un repertoriu ce cuprinde cântece de leagăn, de nuntă sau cumetrie, doine de dragoste și dor, colinde, bocete sau balade. Cele mai multe sunt, însă, cântece de voie bună. Pe lângă prodigioasa activitate muzicală, a scris 3 volume de versuri de poezii și a jucat în 9 filme de lung metraj și 5 de scurt metraj.

AMBIANȚĂ "Poveste e cam așa. Am învățat chiar să conduc un buldozer cu lamă. Chiar în satul lui Ceaușescu, la Scornicești, acolo am învățat. Sunt povești lungi. Am avut ocazia să fiu lângă actori atât de mari."

Așadar, duminică, 28 septembrie, de la ora 14, nu ratați o nouă ediție de excepție a emisiunii "Opriți timpul!", doar la Național TV.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2