Date companie
 
 
 
 

"Opriți Timpul", în topul audiențelor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Martie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : audienta, Opriți timpul
 

Noul sezon al spectacolului de televiziune ”Opriți timpul” a început triumfător! Emisiunea preferată de duminică, Opriți Timpul, difuzată în data de 22 Martie 2020 pe Național Tv, a realizat o medie de audiență de 306.000 de telespectatori la nivel național, pentru fiecare minut al emisiunii. Vârful de audiență a fost atins la ora 14:14, când spectacolul de televiziune a fost urmărit de 445.000 de telespectatori. Ediția a fost una plină cu de toate. De la mult îndrăgitele gazde ale emisiunii, Corina Chiriac și Adrian Enache, până la invitatați de seamă, artiști cunoscuți și chiar și prima femeie magician din România. Când îi ai alături pe cei din formația Iris, pe Andreea Antonescu, pe Aurelian Temișan, pe Mioara Velicu, pe Domnul Problemă, pe Diana Matei și Taraful Cleante, succesul este asigurat. Iar mesajele înainte și după emisiune, n-au întârziat să apară, atât din parte sutelor de telespectatori, cât și a invitaților! Managera trupei Iris, Raluca Mihăilă, ne-a transmis că a primit foarte multe mesaje de la cunoscuți la care nu se aștepta și care s-au uitat la spectatolul de televiziune de duminică. Aurelian Temișan a transmis că s-a uitat împreună cu soția și cu Dora, fetița lor, și ne-a transmis felicitări pentru emisiune și pentru noul sezon.

prin telefon: AURELIAN TEMIȘAN, artist

Nici Bogdan Tașcău, cunoscut de public ca Domnul Problemă, nu s-a lăsat mai prejos și ne-a lăsat un mesaj pe facebook în care și-a exprimat toată admirația față de prezentatorii ”Opriți timpul”, dar și față de invitatați.

ADRIAN ENACHE, prezentator ”Opriți Timpul”

Duminică, 29 martie, sunteți așteptați la o nouă ediție ”Opriți Timpul” alături de gazdele dumneavoastră preferate, Adrian Enache și Corina Chiriac. Sunteți așteptați să cântați și să dansați alături de artiști cunoscuți și consacrați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • ”Opriți Timpul”, în topul preferințelor românilor ( 6 Aprilie 2020 )

  Emisiunea dumneavostră preferată de televiziune, „Opriți Timpul”, a fost și ieri în preferințele telespectatorilor! Spectacolul ce îi are ca prezentatori pe îndrăgita cântăreață Corina Chiriac și efervescentul Adrian Enache, a realizat...

 • Noutăti și sfaturi din modă, la Opriți Timpul! ( 4 Aprilie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, "Opriți Timpul", vă așteaptă cu o nouă ediție de colecție! Emisiunea voastră preferată de dumincă v-a pregătit pentru a treia ediție surprize de proporții și invitați pe măsură.

 • În 29 martie, o nouă premieră "Opriți Timpul" ( 28 Martie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, "Opriți Timpul", vă așteaptă la o nouă ediție! Distracția va fi garantată de artiști îmdrăgiți de publicul larg. Corina Chiriac, Adrian Enache și Taraful Cleante v-au pregătit multe momente de neuitat, enigme și muzică live, toate acestea alături de coregrafiile spectaculoase ale baletului High Class.

 • Noi surprize, la "Opriți Timpul" ( 26 Martie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, „Opriți Timpul”, vă pregătește noi surprize! Mult îndrăgiții Gabriel Cotabiță și Cătălin Crișan se cunosc de o viață și sunt prieteni foarte buni.

 • Aurelian Temișan, pedepsit la "Opriți Timpul" ( 18 Martie 2020 )

  Noul sezon al îndrăgitei emisiuni „Opriți Timpul”, vine cu multe surprize, începând cu 22 martie! Mai sunt doar patru zile până duminică, când cortina sezonului al 12-lea se ridică pentru a dezvălui un spectacol de televiziune complet.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2