Date companie
 
 
 
 

”Opriți timpul”, în topul preferințelor telespectatorilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : piata, aur, emisiune, nationaltv, corina, chiriac, cota, opriti, timpul, sebastian papaiani, rating, minutul
 

”Opriți timpul” a debutat duminică cu o medie de audiență de 201.000 de persoane pe minut la nivel național. Pe parcursul celor două ore și jumătate, emisiunea a realizat 3.6% cota de piață, situându-se printre primele 5 televiziuni în preferințele telespectatorilor de duminică după-amiază. Minutul de aur a fost atins la ora 16:09, când emisiunea a fost urmărită de 355.000 de români. 1.9% rating, 6.3% cota de piață.

SEBASTIAN PAPAIANI, actor ”Și, dacă vreți să vă spun o glumă din premiera mea, repede vă spun cum am luat proba la un film care se numea ”Partea ta de vină! sau ”Purgatoriul nr. 5”. Am fost chemat acolo, regizor era Mircea Mureșan, țin minte, înseamnă că n-am îmbătrânit destul, și proba era așa! O dădea cu un copil, un copilaș, care trebuia să-mi spună din prima privire ”tată”. Și copilul nu era obraznic, era un copilaș, așa, drăguț, un băiețel de vreo patru - cinci ani. Nici atât n-avea! Trebuia jucat și el în film! Și eu știam care e proba, care e textul, și m-am apropiat de el și i-am spus: Cum te cheamă, bă, pe tine?”! ””Aurel”, a zis el! ”Da' pe tine cum te cheamă?”, mă întreba el pe mine. ”Pe mine mă cheamă tata”! Când am ieșit din probă, el a venit la mine: ”Tata, ce faci?”! Mircea Mureșan: ”Ăsta, mă, ăsta e!”.

În mediul urban, media de audiență a fost de 126.000 de telespectatori. 1.3% rating și 4% cota de piață. Maximul a fost de 236.000 de telespectatori, 2.3% rating, 7.8% cota de piață.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Șase suspecți, arestați în dosarul crimei de la Piața Constituției ( 6 Octombrie 2019 )

  Cei șase bărbați reținuți în dosarul crimei din Piața Constituției din București au fost arestați preventiv, în urma deciziei magistraților Tribunalului București. Decizia nu este definitivă, i poate fi atacată cu recurs.

 • Criminalul de la Piața Constituției, căutat de polițiști ( 4 Octombrie 2019 )

  Zeci de percheziții au avut loc în Capitală, în această dimineață, în cadrul anchetei privind crima din Piața Constituției! Polițiștii au descins la 21 de adrese din zona Petricani-Lacul Tei, din Sectorul 2. Mai multe persoane...

 • Piața de capital din România, în ascensiune ( 27 Septembrie 2019 )

  Bursa de Valori București trece la un alt nivel! Piața de capital din România a fost promovată de la statutul de Piață de Frontieră, la cel de Piață Emergentă Secundară, de liderul mondial de clasificare a indicilor bursieri.

 • Matinalul efervescent de pe Național FM continuă ( 13 Septembrie 2019 )

  Matinal de zile mari, la Național FM! Matinalul efervescent, transmis, astăzi, de postul de radio care difuzează doar muzică românească de calitate, le-a oferit ascultătorilor și internauților un regal muzical și distracție pe măsură.

 • Medaliații cu aur și argint la Olimpiada Internațională de Științele Pământului s-au întors acasă ( 5 Septembrie 2019 )

  Aur pentru țara noastră la Olimpiada Internațională de Științe ale Pământului! Lotul olimpic a revenit acasă cu o medalie de aur și trei medalii de argint obținute la a 13-a ediție care a avut loc în Coreea de Sud, în perioada 26 august - 3 septembrie.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2