Date companie
 
 
 
 

Opt locuinte din lemn s-au facut scrum, intr-un cartier din Râmnicu Vâlcea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiu, lemn, valcea, ramnicu, baraci
 

Incendiu devastator într-un cartier din Râmnicu Vâlcea. Opt barãci din lemn, folosite ca locuințe, au ars în totalitate. Intervenția pompierilor a fost extrem de dificilă, din cauza că hidranții din zonă nu funcționau. Aceștia s-au chinuit timp de patru ore sã stingã flãcãrile și sã salveze câte ceva din lucrurile oamenilor.

AMBIANȚÃ (agitatie pompieri, flãcãri)

VOX "Am rãmas pe drumuri, doamnã, ce sã facem acuma... Unde sã ne ducem?"

VOX "Arde rãu, rãu de tot arde. Înãuntru toate lucrurile din casã ni le-a distrus, suntem vai de capul nostru."

VOX "Au venit cu patru autocisterne și au rãmas fãrã apã, nu mai au apã. Și acum spun cã nu au ce sã ne facã, cum sã ne dea."

Alimentarea autospecialelor prezente la fața locului s-a fãcut de pe platforma chimicã, la patru kilometri de locul incendiului.

CĂTĂLIN POPESCU, purtator de cuvant, I.S.U. Vâlcea "Sunt vreo șapte gospodãrii; din informații nu sunt victime, sunt spații foarte mici între acest lanț de gospodãrii și cele de o parte și cealaltã. Am reușit sã limitãm și sã nu se extindã și la celelalte complexe de locuințe. Sunt hidranți, nu au putut fi utilizați."

COSMIN CONSTANTINESCU, viceprimar, Rm. Valcea "- Nu este apã în zonã? - Nu, apã este în zonã, nu știu de ce nu a funcționat hidrantul. O sã verificãm și o sã vã anunțãm."

Pompierii urmeazã să evalueze pagubele și sã facă cercetări cu privire la cauza incendiului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2