Date companie
 
 
 
 

Opt mașini, distruse de un șofer beat pe Șoseaua Panduri din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : parcare, masini, distrugere
 

Opt mașini distruse de un șofer beat, în Capitală! Totul s-a întâmplat pe șoseaua Panduri. Bărbatul a lovit inițial patru mașini parcate. După incident și-a văzut liniștit de drum. Doar că în scurt timp a distrus alte mașini. Prins de polițiști, tânărul a recunoscut că a consumat... doar două beri. 

AMBIANȚĂ: "- Am auzit un zgomot puternic, am coborât și am găsit mașinile, deci mașina mea și la două vecine lovite în parcare. Am auzit că cel care le-a lovit, a mai lovit alte patru cu 50 de metri înainte. Autorul am înteles că a fost reținut într-un final, beat, sărbatorind 1 Mai." 

AMBIANȚĂ: "- Eram în casă, am auzit o lovitură foarte puternică, ulterior am fost contactată telefonic de niște vecini, niște prieteni care erau deja afară și care mi-au comunicat ca și mașina mea este implicată în evenimentul rutier. Există asigurări, pagubele sunt destul de mari și ne facem probleme pentru că dânsul era în stare foarte avansată de ebrietate." 

Șoferul vinovat a fost dus la IML pentru recoltarea probelor biologice. El a recunoscut că a băut. 

AMBIANȚĂ: "- Eram pe Șoseaua Panduri și am atins un taximetrist, deci l-am atins fără intenție. -A fost o greșeala de-a mea. - Am înțeles că ați lovit și alte șase mașini parcate. - Nu, astea sunt spuse de domnul taximetrist!- Ați băut? - Nu vreau să mint. Doua beri la 0.33." 

Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal și va trebui să plătească acum toate pagubele produse.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2