Date companie
 
 
 
 

Opt tone de artificii, confiscate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Decembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : artificii, petarde
 

Opt tone de artificii și petarde deținute ilegal, confiscate de polițiști în ultima săptămână în cadrul acțiunii "Foc de Artificii”. Oamenii legii au constatat, în ultima săptămână, peste 300 de infracțiuni în domeniul operațiunilor cu articole pirotehnice, au aplicat aproape 40 de amenzi și au confiscat opt tone de artificii și petarde deținute ilegal. În perioada 22 - 28 decembrie, polițiștii au organziat aproape 800 de acțiuni și controale în complexe comerciale și piețe și au verificat activitatea a 210 persoane fizice și juridice autorizate. Aproximativ 10.000 de articole pirotehnice, în greutate de 150 de kilograme, au fost descoperite de polițiștii constănțeni în două autoturisme - unul înmatriculat în București, iar celălalt în Bulgaria, pe numele a două persoane fiind întocmite dosare penale. În această iarnă, polițiștii au descoperit aproape cinci tone de articole pirotehnice, deținute ilegal de către șase persoane.

 « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Comercianții și cumpărătorii de articole pirotehnice interzise, pasibili de sancțiuni ( 28 Decembrie 2019 )

  Comercianții care vând ilegal produse pirotehnice au împânzit și în acest an piețele din toată țara. Oamenii legii au confiscat, până acum, cantități impresionante de artificii și pocnitori. De exemplu, polițiștii ilfoveni...

 • Revelion inspirat la Stâna de Vale ( 1 Ianuarie 2018 )

  Cei mai inspirați români au petrecut Revelionul la Stâna de Vale! Într-un decor alb feeric, cu masa îmbelșugată și pe ritmurile muzicii preferate, turiștii au intrat cu optimism în noul an!

 • Captură impresionantă de articole pirotehnice ( 29 Decembrie 2016 )

  Pericol pentru români de sărbători. Pe piață au apărut tone de petarde și alte materiale pirotehnice contrafăcute, care pot provoca adevărate tragedii. În ultima săptămână, polițiștii au confiscat zeci de tone de astfel de materiale ilegale. 11 tone de articole pirotehnice din China au ajuns pe piață în țara noastră. Folosite necorespunzător, pot provoca adevărate dezastre.

 • Momente inedite de Revelion ( 1 Ianuarie 2016 )

  Noaptea trecerii în noul an, sărbătorită în toată țara! Chiar dacă focurile de artificii au lipsit de la multe petreceri, românii au știut cum să se distreze pe cinste. Fie că au ales să petreacă în stradă, în localuri sau acasă, oamenii s-au asigurat că vor avea ce povesti despre trecerea dintre ani. La Sibiu, Gabriel Cotabiță a marcat revenirea sa pe scena muzicală...

 • Arest la domiciliu pentru patronii firmei de pirotehnie și angajatul care a instalat artificiile ( 18 Noiembrie 2015 )

  Patronii și pirotehnicianul firmei care a furnizat artificiile din clubul Colectiv, cercetați în arest la domiciliu! Judecătorii Tribunalului București au admis contestația prin care cei trei inculpați cereau să fie eliberați din arestul preventiv. Decizia este una definitivă. Cei trei fuseseră arestați pe 7 noiembrie. Potrivit procurorilor de la Parchetul General, Daniela Niță, administrator și acționar majoritar al firmei și Cristian Niță, director, sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de favorizarea făptuitorului și sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2