Date companie
 
 
 
 

Optimism, încredere și gânduri pentru cei dragi, în mesajul muzical al lui Adrian Enache: "Sfârșitul nu-i aici!”

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Aprilie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : criza, mesaj, enache, pandemie, sfarsitul, muzical
 

"Sfârșitul nu-i aici"! Ne alăturăm campaniei lansate de îndrăgitul artist Adrian Enache, menite să reînvie optimismul, încrederea, speranța că vom ieși cu bine din criza coronavirusului. Mesajul muzical lansat de Adrian Enache este o nouă versiune a celebrei melodii a lui Florian Pittiș, "Sfârșitul nu-i aici". În spiritul acestui mesaj, vă spunem și noi:

TORA APETRII, reporter ”Știrile nu trebuie să lipsească în această perioadă. Doar informați vom trece mai repede și cu bine peste această încercare!

ANDREEA POPA, redactor ”În viața fiecăruia sunt momente grele, dar uniți le putem depăși. Chiar și de la distanță, putem trimite un gând bun celor dragi.”

ALEXANDRA SPÂNU, producător general Știri ”Ne-ați scris din izolare, am primit mii de mesaje. Știm că nu este ușor. Tocmai de aceea, am încercat în aceste luni să vă fim aproape, cu știrile și emisiunile care vă interesează cu adevărat, fără titluri alarmiste, fără exagerări.”

Da, sfârșitul nu-i aici și vom ieși din această criză mai puternici, mai buni!


Mesajul muzical al lui Adrian Enache: "Sfârșitul nu-i aici!”

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Schimbări majore pe piața muncii, provocate de pandemia de coronavirus ( 5 Ianuarie 2021 )

  Pandemia de COVID-19 a afectat piața muncii care se află într-o continuă schimbare. Anul 2020 a produs o modificare capitală a modului de desfășurare al activităților, mutate în majoritatea cazurilor...

 • Klaus Iohannis susține că reîntoarcerea la normalitate este aproape ( 31 Decembrie 2020 )

  Președintele României, Klaus Iohannis, le-a transmis un mesaj tuturor românilor, cu ocazia Anului Nou! Șeful statului a subliniat în urarea sa că reîntoarcerea la normalitate este din ce în ce mai aproape.

 • Sfatul nutriționistului, pentru a evita problemele de sănătate după masa de sărbători ( 22 Decembrie 2020 )

  Conform tradiției, românul poartă grija festinului de sărbători. Crăciun, Anul Nou sau Paște înseamnă bucuria de a fi alături de cei dragi, dar și masa încărcată cu bunătăți.

 • Nivelul de stres al angajaților s-a dublat de la începutul pandemiei ( 17 Decembrie 2020 )

  Nivelul de stres al angajaților s-a dublat în timpul pandemiei! Una din patru persoane active în câmpul muncii susține că de la începutul pandemiei de coronavirus și până în prezent, nivelul de stres resimțit la serviciu s-a dublat, potrivit unui sondaj realizat de BestJobs. Aceștia se simt copleșiți de sarcinile pe care le au, de teamă, de incertitudine și de izolarea socială, iar trei din 10 respondenți admit că au ajuns deja la burnout. Rezultatele sondajului arată că 20% dintre respondenți estimează că vor ajunge la epuizare în cel mult șase luni, dacă nivelul de stres se va menține la fel de ridicat, în timp ce aproape 16% susțin că acest lucru se va întâmpla într-un an de zile.

 • Creștere spectaculoasă a comenzilor online, la mâncare gătită ( 20 Noiembrie 2020 )

  Comenzile de mâncare pentru acasă au explodat, în ultima perioadă. Potrivit unui studiu recent, mâncarea gătită comandată online a înregistrat o creștere uriașă, de 124 % în perioada martie - octombrie 2020, comparativ...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2