Date companie
 
 
 
 

Optimism, încredere și gânduri pentru cei dragi, în mesajul muzical al lui Adrian Enache: "Sfârșitul nu-i aici!”

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Aprilie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : criza, mesaj, enache, pandemie, sfarsitul, muzical
 

"Sfârșitul nu-i aici"! Ne alăturăm campaniei lansate de îndrăgitul artist Adrian Enache, menite să reînvie optimismul, încrederea, speranța că vom ieși cu bine din criza coronavirusului. Mesajul muzical lansat de Adrian Enache este o nouă versiune a celebrei melodii a lui Florian Pittiș, "Sfârșitul nu-i aici". În spiritul acestui mesaj, vă spunem și noi:

TORA APETRII, reporter ”Știrile nu trebuie să lipsească în această perioadă. Doar informați vom trece mai repede și cu bine peste această încercare!

ANDREEA POPA, redactor ”În viața fiecăruia sunt momente grele, dar uniți le putem depăși. Chiar și de la distanță, putem trimite un gând bun celor dragi.”

ALEXANDRA SPÂNU, producător general Știri ”Ne-ați scris din izolare, am primit mii de mesaje. Știm că nu este ușor. Tocmai de aceea, am încercat în aceste luni să vă fim aproape, cu știrile și emisiunile care vă interesează cu adevărat, fără titluri alarmiste, fără exagerări.”

Da, sfârșitul nu-i aici și vom ieși din această criză mai puternici, mai buni!


Mesajul muzical al lui Adrian Enache: "Sfârșitul nu-i aici!”

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cofetărie în pandemie ( 6 Iulie 2020 )

  Pandemia de coronavirus a închis multe afaceri, dar unii antreprenori s-au ambiționat să reziste chiar și cu restricțiile impuse de autorități. Un lanț de cofetării din capitală a înțeles că cel mai important lucru este să...

 • Criza educației ( 6 Iunie 2020 )

  UNICEF avertizează că accesul inegal la învățământul de la distanță adâncește criza educației! Reprezentanții organizației susțin că 1,2 miliarde de elevi sunt în continuare afectați de închiderea școlilor din cauza pandemiei de COVID-19.

 • Elevii din anii terminali s-au întors la școală ( 2 Iunie 2020 )

  Elevii din anii terminali s-au întors la școală! Între 2 și 12 iunie se vor realiza numai activități de pregătire și consiliere pentru examenele naționale. În această perioadă, durata activităților petrecute de elevi în sălile de clasă nu va fi mai mare de trei ore pentru elevii de liceu și de două ore pentru elevii de gimnaziu, iar pentru elevii care studiază în limbile minorităților naționale, activitatea de pregătire nu va dura mai mult de patru ore pentru elevii de liceu și trei ore pentru gimnaziu.

 • 28% dintre români au venituri mai mici decât la debutul pandemiei ( 28 Mai 2020 )

  Nivelul de trai al românilor, afectat de pandemia de coronavirus! O treime dintre români au deja salarii mai mici, iar jumătate au renunțat la orice cheltuieli, în afara celor de strictă necesitate. 

 • UNICEF: Copiii săraci, tot mai vulnerabili, din cauza pandemiei ( 27 Mai 2020 )

  Copiii și familiile vulnerabile au un acces tot mai redus la produse de bază! Potrivit unui raport realizat de UNICEF, în România, din cauza pandemiei de coronavirus, copiii aflați în situație de risc au devenit tot mai vulnerabili, reducerea activității economice determinând o creștere a numărului familiilor ale căror venituri s-au redus. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2