Date companie
 
 
 
 

Orașul mehedințean Baia de Aramă va avea fântână arteziană de 100.000 de euro

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : buget, baia de arama, canalizare, fantana arteziana de 100 000 euro
 

Primăria localității Baia de Aramă din judetul Mehedinți a dat nu mai puțin de 100 de mii de euro din bugetul local pentru o fântână arteziană! Autoritățile spun că marchează astfel locul pe unde trece paralela 45. Localnicii spun însă că fântâna este prea scumpă, în timp ce există alte prioritati- repararea de drumuri, o piață nouă, extinderea rețelei de canalizare sau curățarea pârâului care traversează orașul.

ILIE BUNCIANU, viceprimar Baia de Aramã: "-Fântâna asta artezianã din centru, cât costã? -În jur de patru miliarde. ... -Nu vi se pare mult? -Atât a fost licitatã. Atât a ridicat proiectantul. Nu a venit nimeni sã dea mai puțin."

VOX: "Este exagerat de mult, exagerat de mult! Avem drumuri care nu s-au fãcut, piata care lasã de dorit...Acum ne pune apometre, dar nici nu avem canalizare."

VOX: "-De ce-ar fi nevoie în Baia de Aramã? -De mai mult bun-simt."

VOX: "Ea asa e scumpã, dacã e 100.000 de euro. ... Poate curge altceva. -Bani în buzunare? -Dacã ar curge bani as sta aici în fiecare zi."

Initiativa a apartinut primarului Rafael Dunărințu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Proteste ale sindicaliștilor din Sănătate, la Palatul Parlamentului ( 1 Martie 2021 )

  Protest al sindicaliștilor din Sănătate, la Parlament, în zilele în care sunt programate dezbaterea și votul în plen privind proiectul legii bugetului de stat și proiectul legii bugetului asigurărilor sociale pe 2021.

 • Protestul fermierilor, la Ministerul Agriculturii ( 18 Februarie 2021 )

  Mișcările sociale iau amploare, în România! După valul de proteste declanșate de polițiști, ceferiști, angajați din Sănătate și mineri, fermierii ies și ei în stradă, nemulțumiți de lipsa sprijinului financiar din partea statului.

 • Grupul Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, bun-platnic la bugetul de stat ( 18 Ianuarie 2021 )

  110 milioane de euro într-un singur an, contribuția la bugetul de stat a Grupului Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, deținut de Viorel Micula și Ioan Micula! Economia românească...

 • Executivul amână creșterea salariilor profesorilor ( 15 August 2020 )

  Prognoza economică este una pesimistă! O spune premierul Ludovic Orban care explică astfel motivul pentru care Executivul amână creșterea salariilor profesorilor! „E ca într-o familie – când îți scad veniturile și abia mai ai bani de mâncare, de plata chiriei, nu te duci să-ți bei banii la cârciumă”, a spus premierul, citat de Mediafax. Acesta a ținut apoi să precizeze că afirmația sa a fost răstălmăcită.

 • PSD atacă la C.C.R. asumarea răspunderii Guvernului pe legea bugetului ( 23 Decembrie 2019 )

  Președinții Camerei Deputaților și Senatului, Marcel Ciolacu și Teodor Meleșcanu, vor contesta la Curtea Constituțională adoptarea de către Guvernul Orban a bugetului pe 2020 fără dezbatere. Decizia a fost luată în cadrul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2