Date companie
 
 
 
 

Orbit de gelozie, un barbat din județul Olt și-a omorat soția în fața celor doi copii pe care îi aveau împreună

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : olt, crima
 

Caz șocant în județul Olt! Un bărbat de 41 de ani și-a ucis soția de 29 de ani chiar în fața copiilor. El a înjunghiat-o de mai multe ori, iar minorii, de 9, respectiv 11 ani, au asistat neputincioși la crimă. Totul s-a întâmplat în comuna Pârșcoveni. Femeia a fost lăsată să zacă într-o baltă de sânge, iar la scurt timp, tot bărbatul a sunat la 112 și le-a povestit polițiștilor ce a făcut. 

AMBIANTĂ, criminal: "Pentru că a plecat și nu mi-a spus unde. (...) Regret foarte tare pentru că am iubit-o foarte mult și din cauza asta am ajuns aici."

Cei doi soți erau căsătoriți de 11 ani. În ultimele luni, relația lor nu mai mergea. Femeia ceruse divorțul, iar bărbatul era extrem de gelos și suspecta că la mijloc se afla un alt bărbat. 

VOX, mama femeii: "Mi-a zis mami, i-am cerut divorțul și nu vrea să mi-l dea că mă omoară. (...) O teroriza, i-a zis că o omoară dar el nu-i acorda divorțul, (...) pe mine m-au sunat să vin că a omorât-o. Au găsit cuțitul, are sabie adusă din Anglia." 

VOX, fratele victimei: "A omorât-o pe sora mea, (...) aveau supărări de un an și jumătate, dar el n-a aprobat divorțul, (...) mamă a fost omorâtă în fața copiilor. Vărul meu a găsit copiii aici plângând și trăgea de tatăl lui." 

VOX: "Auzi copiii că mâncare și nu știu din ce se luară, nu știu din ce se luară, (...) n-a avut curaj soțul meu să se ducă acolo." 

Bărbatul și-a recunoscut fapta și va fi cercetat pentru omor. El riscă acum ani grei de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2