Date companie
 
 
 
 

Ordine și disciplină vizuală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Mai 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Ciucu panouri publicitare
 

Aspectul Capitalei României, degradat de panourile publicitare de dimensiuni prea mari sau în culori țipătoare, de vitrine aranjate haotic sau de copertine cu aspect deranjant! Este o problemă asupra căreia și-a îndreptat atenția primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, șef al PNL București. El a și venit cu un proiect, care prevede reglementarea modului în care vor arăta vitrinele, copertinele și firmele.

CIPRIAN CIUCU, primar Sector 6 ”Deci ideea este că firmele trebuie să fie suficient de mari cât să se vadă, dar cât să nu deranjeze vizual. Cât să nu ne agreseze. Efectiv, țipă la tine, urlă la tine pentru atenție. Sunt extrem de deranjante.”

Edilul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, și viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, vor să aducă Bucureștiul la standardele capitalelor europene. Ciucu a comparat felul în care se prezintă Bucureștiul acum, față de cum arăta în urmă cu un secol, iar concluzia este dramatică.

CIPRIAN CIUCU, primar Sector 6 ”Acesta nu este aspectul unui oraș occidental. Acesta nu este aspectul unui oraș civilizat. Dacă mergi în orice țară civilizată, nu există dezastrul ăsta vizual care există în orașele din România și, în special, în București.”

Ciprian Ciucu spune că proiectul va fi prezentat consilierilor locali de la Sectorul 6. Dacă va fi votat, eliberarea autorizațiilor va fi condiționată de respectarea noilor reguli. Firmele existente vor avea un termen de șase luni sau un an, pentru a se conforma, fără să mai vină la autorizare. Pentru cei care nu vor respecta regulile, amenzile vor ajunge până la 20.000 de lei.


Ordine și disciplină vizuală

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2