Date companie
 
 
 
 

Otrava din produsele alimentare de post

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Noiembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : produse, alimente, post, aditivi, euri, infocons
 

Mare atenție la alimentele pe care le consumați în Postul Crăciunului! Chiar dacă pe piață există o gamă variată de produse pentru vegetarieni, nu toate sunt sănătoase. Avertismentul vine din partea reprezentanților Asociației pentru Protecția Consumatorilor InfoCons.

prin telefon: SORIN MIERLEA, președinte, Asociația InfoCons "Când discutăm de post când trebuie să fim mai buni și să fim mai atenți, cred că este important să citim eticheta, iar când citim eticheta, măcar să ținem minte de câteva lucruri extrem de importante. Ingredientele sunt în ordine descrescătoare, să fim foarte atenți la cantitatea de zahăr, de sare și celebrii aditivi, coloranți, celebrele E-uri din produsele de post pentru a putea până la urmă cumpăra exact ceea ce ne dorim."

Potrivit studiilor efectuate de asociația InfoCons, pate-ul vegetal, de post, împreună cu margarina, care alcătuiesc un sendviș simplu și rapid, poate conține chiar și 30 de E-uri, între care coloranți și emulgatori sintetici. Totodată, în pâine se pot găsi până la șapte aditivi alimentari. Oamenii spun însă că sunt foarte atenți la alimentele pe care le consumă. Postul Crăciunului durează 40 de zile și se încheie pe 25 decembrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2