Date companie
 
 
 
 

Pădurarul și un consilier local, atacatorii polițistului din Slimnic

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Septembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politist, consilier, lemne, sibiu, atacatori, padurar, dezarmat
 

Au apărut Noi dezvăluiri în cazul polițistului din Sibiu dezarmat și bătut de hoții de lemne! Cei doi agresori sunt unul consilier local, iar celălalt pădurar! Amândoi au fost reținuți. Incidentul a avut loc în comuna Slimnic din județul Sibiu. Polițistul a oprit în trafic un camion cu lemne, ca să verifice dacă e vorba de un transport legal sau cu lemne furate. În timpul controlului, agentul a constatat că vehiculul avea inspecția tehnică periodică expirată. Șoferul a fugit, însă, cu mașină cu tot. Polițistul a pornit în urmărirea camionului, care s-a oprit chiar în fața casei pădurarului. Acesta a ieșit supărat din casă, împreună cu alesul local. Cei doi au sărit la bătaie, l-au dezarmat pe polițist și i-au sfâșiat uniforma.

IOAN ȘUREAN, primar, com. Slimnic, jud. Sibiu "S-a auzit sirena poliției. I-au spus oamenii că fuge după o mașină cu lemne. Ulterior a aflat că cei cu camionul erau din Slimnic, iar unul dintre ei e chiar pădurarul. Cei doi indivizi sunt rude."

A fost nevoie de intervenția mascaților, pentru a-i imobiliza pe cei doi agresori.

CIPRIAN CÂMPEAN, șef, Ocolul Silvic Dealul Sibiului - Șura Mare "Pădurarul a eliberat material lemnos mai mult decât a scris în evidențe. Diferența de 4,5 metri cubi a fost confiscată, iar pădurarul amendat cu 10.000 de lei."

Pădurarul și consilierul local sunt cercetați pentru ultraj și sunt prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2