Date companie
 
 
 
 

Panică într-un bloc din Ploiești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ploiesti, flacari, bloc
 

Panică într-un bloc din Ploiești. Un incendiu a izbucnit la etajul 10, în balconul unui bărbat care amenajase acolo un atelier de artizanat. Omul, în vârstă de 65 de ani lucra în atelier, când, într-o clipă de neatenție, obiectele ușor inflamabile au luat foc. Flăcările au cuprins imediat și balconul alăturat, în care se afla băiatul vecinilor, în vârstă de 14 ani. Cei doi au rămas captivi în locuințe, dar au fost salvați la timp de pompieri. Au fost duși la spital, pentru că s-au intoxicat cu fum.

AMBIANȚĂ bătrânul în ambulanță, interogat de polițiști: "Nu ați avut nimic băgat în priză în balcon acolo? Nu, nu. Ați scos vreo tigaie încinsă de pe aragaz? Nu, nu."

Din primele cercetări, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenței proprietarului, care făcea obiecte de artizanat din lemn și polistiren folosind flacăra deschisă. Vecinii, care au simțit miros de fum, au sunat la 112.

VOX vecină: "Când am văzut flăcările alea mari acolo, m-am dus repede, am sunat la 112, nu răspundea nimeni, apoi s-a dus un băiat și i-a anunțat. Pompierii au venit ohooo, la de minute."

VOX: "Era cineva în balcon înțeleg, prins. Da, era la dormitorul vecin un copil acolo."

AMBIANȚĂ medic: "Au fost două victime, un adult și un copil intoxicați cu fum, un bătrân cu boala Alzheimer și Parkinson, care vor fi transportați la spital."

VOX pompier: "A fost o intervenție dificilă din cauza faptului că se afla la etajul 10 și nu avem utilaje care să acceseze nivelul 10 din exterior. Și a trebuit să accesam pe casa scării prin întinderea de furtune pe cele 10 etaje."

Pompierii și polițiștii au deschis o anchetă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Explozie urmată de incendiu, într-un bloc de pe Calea Giulești ( 29 Iulie 2020 )

  O explozie în boxa unui bloc de pe Calea Giulești din Capitală, urmată de incendiu, a provocat panică în toată zona. Incendiul a afectat apartamentele de la parterul blocului, iar unul dintre locatari...

 • Troleibuz în flăcări ( 7 Iunie 2020 )

  Un troleibuz a fost cuprins de flăcări în centrul Capitalei! Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă.

 • Evadatul din Penitenciarul Ploiești, prins de sătenii din Bălțești ( 16 Mai 2020 )

  Evadat din Penitenciarul Ploiești, prins după o lună! Culmea, deținutul a fost capturat de localnici, nu de polițiști. El a fost identificat în timp ce punea la cale un alt jaf. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, evadase...

 • Un bărbat cu bebelușul în brațe a căzut de la etajul zece al blocului în care locuia ( 30 Ianuarie 2020 )

  Tragedie cumplită în Brașov! Un bărbat de 37 de ani s-a aruncat de la etajul 10, cu bebelușul în brațe. Potrivit presei locale, în această dimineață, bărbatul a ieșit pe balcon și s-a aruncat în gol, ținând în brațe...

 • Autobuz în flăcări ( 30 Decembrie 2019 )

  Momente de groază pentru mai mulți craioveni! Autobuzul în care se aflau a luat foc în plină stradă. La momentul izbucnirii flăcărilor, în autobuz se aflau opt pasageri, precum și șoferul acestuia. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2