Date companie
 
 
 
 

Panică într-un hotel din Mamaia din cauza unui incendiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, turisti, incendiu, Mamaia, ambulanta, hotel, focul
 

Panică, noaptea trecută, la un hotel din Mamaia, din cauza unui incendiu izbucnit într-o aripă a clădirii! Focul a ars mocnit, iar fumul s-a extins la parterul hotelului. Mai mulți turiști au sărit pe geam, pentru a se salva. 12 persoane, între care patru copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.

VOX "Am sărit pe geam cu prosopul pe mine. Am ajutat o fată să sară de la etajul 1."

O bubuitură puternică s-a auzit puțin după ora 22. Camerele au fost invadate de fum, iar turiștii au intrat în panică. Unii nu au mai găsit ieșirea și au sărit pe geam, de la parter sau de la etajul întâi.

VOX "Am ieșit pe coridor, am luat-o în direcție greșită, alții spuneau să fugim în partea cealaltă și am ieșit pe scara exterioară."

VOX "O bubuitură foarte tare! Când a deschis ușa, un fum negru a intrat în cameră și, atunci, nu am știut pe ce să punem mâna."

VOX "Am simțit fum în cameră, soțul era amețit, nu se putea îmbrăca. Când am deschis ușa, pur și simplu nu vedeai holul."

Mai multe echipaje de pompieri și ambulanță au intervenit de urgență. Turiștii au fost evacuați. S-a folosit chiar și o scară rulantă pentru scoaterea lor.

DANIEL PETROV, inspector șef, I.S.U. Constanța "Au fost mai multe persoane, nu neapărat blocate, ci în imposibilitate de a se evacua din cauza fumului dens."

Unii dintre turiști cazați în hotel își cer acum banii înapoi.

VOX "Atac de panică, e și normal! Eu vreau banii înapoi."

MARIA GÎRȚU, asistentă medicală, S.A.J. Constanța "Am asistat peste 12 persoane. Au fost oxigenate toate persoanele."

Focul a fost stins în aproximativ 20 de minute. Pompierii au stabilit că incendiul a fost localizat la camera unde se afla centrala termică a unității hoteliere, situată la parter.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Război între clanurile de interlopi ( 23 Octombrie 2019 )

  Război în lumea interlopă. Patru membrii ai clanului "luptătorilor" din capitală au fost reținuti de polițiștii ieșeni după ce ar fi atacat în stil mafiot una din proprietățile rivalilor. Totul a pornit de la tentativa de incendiere a unei case...

 • Potop în comuna Mihai Viteazu. Vreme frumoasă în zilele următoare ( 27 Septembrie 2019 )

  A fost potop în județul Constanța! În localitatea Mihai Viteazu, a plouat, în patru ore, cât în toată luna septembrie. Viiturile formate în urma ruperii cerului au făcut prăpăd. Satul Sinoe a fost distrus aproape total.

 • O femeie și doi copii au murit într-un incendiu ( 16 Septembrie 2019 )

  Sfârșit tragic pentru o familie din județul Neamț! O femeie și cei doi copii ai săi au murit, după ce casa lor aflată în localitatea Săvinești a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului au intervenit cinci autospeciale de stingere.

 • Turiști străini în România ( 16 Septembrie 2019 )

  Peste un milion de turiști nerezidenți au vizitat România, în primul semestru al acestui an! Anunțul a fost făcut de Institutul Național de Statistică.

 • Programul ”Litoralul pentru toți”, la start ( 29 August 2019 )

  Începe Programul Litoralul pentru toți! De la 1 septembrie turiștii sunt așteptați cu prețuri de la 50 la 140 de lei pe zi, iar biletele le pot cumpăra și cu vouchere de vacanță. Mulți dintre turiștii care și-au petrecut vara pe litoral...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2