Date companie
 
 
 
 

Panică la Spitalul din Galați din cauza unei alerte false

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : grenada, falsa
 

Panică aseară la Spitalul de Urgențe din Galați! Un tânăr le-a spus medicilor că are o grenadă în bagaj. Zeci de polițiști, jandarmi și pirotehniști au împânzit imediat spitalul, din fericire însă totul a fost o confuzie, obiectul era de fapt doar un mănunchi de cabluri. Tânărul de 17 ani a găsit obiectul care părea o grenadă pe malul Dunării, în timp ce aduna scoici. S-a speriat atât de tare încât i s-a făcut rău, iar trecătorii au chemat ambulanța. 

VOX pacient: "Am luat-o de jos să văd ce e, grenadă sau altceva. Cum ai ajuns la concluzia că ar fi o grenadă? M-am uitat după formă. Mi s-a făcut rău și am căzut direct în apă." 

Tânărul a povestit la spital de la ce i s-a făcut rău și a reușit să bage în panică toată secția de Urgențe. 

"A stat la noi aproximativ o oră și după o oră s-a hotărât să anunțe. V-ați speriat cu toții? Ne-am speriat. Am scos obiectul afară și am anunțat 112." 

Pirotehniștii spun însă că nu a fost niciun moment de pericol: obiectul era total inofensiv și doar forma aducea cu o grenadă. 

VOX pompier: "Este o mică asemănare doar pentru cine nu cunoaște. Ce e până la urmă acolo? Un cablu, 2 conducători electrici izolați. O formă asemăntoare unei grenade și are aceleași dimensiuni ca ale unei grenade." 

Tânărul a fost audiat de polițiști și a rămas sub supreveghere medicală, iar pompierii au preluat falsa grenadă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Anchetă în cazul diplomei false a lui Marius Carașol, fostul șef Transelectrica ( 19 Septembrie 2019 )

  Anchetă în cazul diplomei false a fostului sef Transelectrica, Marius Carașol, după ce Consiliul de Supraveghere l-a demis din funcția de președinte. Președintele Consiliului de Supraveghere Transelectrica, Mircea Coșea, a declarat...

 • Dezvăluiri în ancheta privind împușcăturile din Mangalia ( 20 August 2019 )

  Apar noi dezvăluiri în cazul celor doi bărbați împușcați, luni, într-o casă din Mangalia. Potrivit comunicatului Poliției Mangalia, agenții care au intervenit la fața locului au fost nevoiți să folosească o grenadă lacrimogenă, din cauză...

 • Alarmă falsă de bombă, în gara din Constanța ( 31 Ianuarie 2016 )

  Alerta maximă la gara din Constanța! Sâmbătă seară, gara CFR a fost evacuată, după ce la 112 s-a primit un apel care anunța că o bombă a fost amplasată în incintă. Călătorii au fost evacuați imediat, iar la fața locului au sosit pirotehnisti, politisti, jandarmi, pompieri si medici care au asigurat zona.

 • Panică la Buzău, din cauza unei grenade descoperite de o bătrână chiar în casa ei ( 21 Septembrie 2015 )

  Stare de alertă în Buzău! Un fost cadru militar, aflat acum la pensie, a sunat la 112 și a spus că a lăsat pe un trotuar, la ieșirea din oraș, o grenadă. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că avea proiectilul de la o vecină, care, la rândul ei, l-ar fi găsit în casă. Vecina, o femeie în vârstă, s-a speriat când a văzut pe frigider bucata de metal, pe care a...

 • Grenadă descoperită de un copil, la Pitești ( 10 Aprilie 2015 )

  Panică pe o stradă din Pitești! În timp ce se juca, un copil de opt ani a găsit în mansarda casei o grenadă. Băiatul nu și-a dat seama ce este, dar le-a arătat obiectul mamei și bunicului său care au sunat imediat la 112. Autoritățile au evacuat imediat locuința, strada a fost închisă, iar locul a fost împânzit de zeci de polițiști, mascați și pompieri. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2