Date companie
 
 
 
 

Parada atelajelor, la Oradea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Aprilie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Parada atelaje Oradea
 

Paradă inedită, în centrul Oradiei! Opt atelaje, la care au fost înhămați câte doi cai de rasă, au străbătut un traseu care s-a încheiat în Piața Unirii. Suita a fost condusă de primarul comunei Oșorhei, Ioan Gligor, cel care a reușit să pună localitatea bihoreană pe harta marilor competiții internaționale, prin organizarea, anuală, a Concursului de Atelaje.

IOAN GLIGOR, primar, com. Oșorhei, jud. Bihor ”Este cel mai mare eveniment din istoria concursului cu atelaje din România. Sunt peste 50 de atelaje, în jur de 200 de cai. În premieră, o să avem și un concurs pentru cai ponei și copii.”

BABO KALMAN, vicecampion național la concurs de atelaje ”Este o paradă care am făcut-o și anul trecut și săptămâna viitoare avem un concurs foarte important la Oșorhei, care va fi un concurs de trei stele și va fi și calificările pentru Campionatul Mondial de atelajele de patru.”

AURA ”O surpriză deosebită, niște animale nemaipomenite, care sunt cele mai apropiate de sufletul omului. Mii de ani au slujit și acum sunt animale de admirat.”

ANDREI ”Mi-a plăcut parada. Mi-au plăcut caii, la fel și atelajele, și o să merg și la concursul de cai de la Oșorhei.”

DUMITRU ȚIPLEA, prefectul județului Bihor ”Îi felicit pentru această inițiativă, mă bucur că există acest concurs, plus că avem vizibilitate internațională pe acest domeniu.”

Parada este un preambul al Concursului Internațional de Atelaje, care se va desfășura în Oșorhei, județul Bihor, pe pășunea Berkeș, în perioada 25-28 aprilie. Concursul Internațional de Atelaje Oșorhei, ediția 2024, este organizat de Primaria Oșorhei, Clubul Sportiv Oșorhei și Federația Ecvestră Română, în parteneriat cu Visit Oradea și Primăria Oradea.


Parada atelajelor, la Oradea

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2