Date companie
 
 
 
 

Paradă retro, pe străzile orașului Cluj Napoca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, strazi, masini, retro
 

Străzile Clujului s-au întors în timp cu mai bine de jumătate de secol, grație celor 25 de automobile retro, care i-au lăsat cu gura căscat pe pietoni, cu ocazia ultimei parade din acest an. Pasionații de mașini de epocă au încercat să afle cât mai multe amănunte despre bijuteriile pe patru roți expuse în Piața Unirii.

VOX: "M-aș bucura să am câteva de astea în garaj. - Sunteți pasionat? - Devii, când vezi ceva așa de frumos. Într-adevăr, devii pasionat."

VOX: "Ce v-a atras atenția? - Prima dragoste rutieră pe care am avut-o: trabantul. Acum 40 de ani, m-am urcat prima dată în ea."

La paradă, au fost aduse modele din anii 50-80, ale mărcilor Rolls Royce, IMS, Citroen, Dacia 1300, Volkswagen sau Lancia Beta.

BOGDAN BACIU, colecționar: "Este un model din 1974. Platforma, broscuță. Este sora sport a broscuței. Este modificată, nu mai este chiar originalul, dar este chiar ok. Nouă ne place."

ȘTEFAN ALEXANDRU, colecționar: "Așa cum se poate vedea, este un trabant. (...) Eu l-am adus din Ungaria. A venit la Oradea pe platformă și din Oradea a venit până aici pe propriile puteri."

Parada mașinilor de epocă a durat două ore. La final, colecționarii au primit diplome de participare.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2