Date companie
 
 
 
 

Parcare plătitã prin SMS, la Târgu Mureș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mesaje, SMS, plata parcare, tichet
 

Cetățenii orașului Târgu-Mureș sunt singurii din țară care pot efectua plata tichetelor de parcare printr-un simplu SMS.

AMBIANTÃ: "Acum asteptãm! Am si primit! Plata înregistratã 40!"

VOX: "Voi verifica prin baza de date a firmei, posibil sã fi trimis un SMS. (...) Într-adevãr este plãtit, are un SMS valabil!"

Odată trimis SMS-ul, plata se înregistrează în baza de date a societății care administrează parcările, iar utilizatorul primește un mesaj de confirmare. După 55 de minute, este înștiințat, tot printr-un sms, că îi va expira timpul de parcare.

VOX: "E comod să dai SMS-uri. Da, poate e mai ecologic să zicem, să nu mai fie atâtea tichete!"

VOX: "E mai la îndemânã decât sã stai sã bagi fise în aparat, sau sã cumperi tichet, cã în cele mai multe cazuri nu gãsesti tichete!"

ANDREI MURESAN, manager firma de parcari: "Avem o comunicare a PDA-urilor cu care agentii nostri lucreazã cu baza de date, cu serverele de la sediul firmei, deci în 20-30 de secunde aflã automat dacã un numãr de înmatriculare are achitatã plata prin SMS sau nu."

Sistemul de plată a parcării prin SMS a devenit operațional în marile capitale europene.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • De Ziua Armatei Române ( 25 Octombrie 2020 )

  Ziua Armatei Române, sărbătorită în cadru restrâns, fără public, din cauza restricțiilor! Manifestațiile au avut loc în principalele garnizoane din țară, în statele în care România are acreditați atașați ai apărării, precum și în bazele militare din teatrele de operații unde sunt dislocați militarii români.

 • Donatorul de plasmă, răsplătit cu 1.000 de euro ( 13 August 2020 )

  Proiectul "Donează plasmă, salvează viața", care stimulează persoanele care au fost infectați cu virusul SARS-CoV2 să doneze plasmă, a fost aprobat de Consiliul General al Muncipiului București. Astfel, fiecare...

 • ”Sfârșitul nu-i aici”, o campanie pentru încredere în viitor ( 28 Aprilie 2020 )

  "Sfârșitul nu-i aici"! Ne alăturăm campaniei lansate de îndrăgitul artist Adrian Enache, menite să reînvie optimismul, încrederea, speranța că vom ieși cu bine din criza coronavirusului. Mesajul muzical lansat de Adrian Enache...

 • Mesaje de Paște ( 18 Aprilie 2020 )

  Gânduri bune de Paște și mesaje de încurajare, din partea vedetelor Național TV, Favorit TV și Național FM, pentru dumneavoastră, cei care îi urmăriți, zi de zi, la televizor și la radio. Vedetele noastre vă invită să rămâneți...

 • Mesajele militarilor români din teatrele de operațiuni străine, de Ziua Națională ( 1 Decembrie 2019 )

  Mesaje ale militarilor români din teatrele de operațiuni, de Ziua Națională! Toți spun într-un glas : „La mulți ani, România! Sunt mândru că sunt român”. În timp ce, în țară, militarii băteau pas de defilare la Arcul de Triumf...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2