Date companie
 
 
 
 

Parcarea de la Universitate, gata in mai

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sorin oprescu, masini, parcare subterana
 

Parcarea subterana cu 400 de locuri de la Universitate va fi gata în primavara anului viitor. Promisiunea a fost facuta de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, dupa ce a inspectat santierul. Lucrarea costa aproximativ 13 milioane de euro si ar fi trebuit finalizata în aceasta toamna.

SORIN OPRESCU, primarul Capitalei: "Cum se justifica aceasta parcare, avand in vedere ca la nici o suta de metri este o parcare care sta goala? Aceasta parcare se justifica pentru simplu motiv ca parcarea pe carea ati vazut/o in apropiere de 150 de ani de pe vreme lui Tudor Vladimirescu este goala din cauza pretului." "Cat va fi pretul pentru o ora de parcare? 0, 38 de euro."

La nivelul Capitalei, au fost realizate 310.000 de locuri de parcare, iar la un simplu calcul reise ca patru masini împart acelasi loc de parcare. Însa, dupa finalizarea proiectului de la Universitate, soferii bucuresteni nu ar trebui sa se mai plânga de lipsa locurilor de parcare din centrul Capitalei si nici de traficul aglomerat. În plus, Piata Universitatii va capata o "fata noua", care va fi mai luminata si va avea mai multa verdeata.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2