Date companie
 
 
 
 

Parcul de Aventură din Stâna de Vale, la dispoziția turiștilor de toate vârstele

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Ianuarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bihor, stana, vale, happy, land, adventure, park
 

Aventuri de iarnă, la Stâna de Vale! Turiștii care aleg să-și petreacă vacanța ori sfârșitul de săptămână în renumita stațiune bihoreană au la dispoziție o gamă variată de posibilități de distracție și relaxare. Tineri, vârstnici, părinți, copii, bunici, au de unde alege. Pârtiile de schi și săniuș, circuitele din Happy Land Adventure Park, drumețiile, aerul curat puternic ozonificat, toate acestea asigură energia necesară reluării activităților de după vacanța în stațiune.

VOX „Ne place mult la Stâna de Vale. Venim la fiecare sfârșit de săptămână. Aici e o oază de liniște, frumos, zăpadă și, în mod sigur, vom veni în continuare.” 

VOX „Îmi place să vin la Stâna de Vale, pentru că aici este zăpadă și mă pot da cu săniuța și pot să schiez și aici este foarte frumos și voi veni în fiecare an.” 

VOX „Stațiunea este minunată, ne bucurăm de zăpadă și, din câte am înțeles, va ninge și în zilele următoare. Condițiile de cazare sunt ireproșabile, mâncarea foarte bună.”

În Parcul de Aventură din Stâna de Vale sunt amenajate, în condiții de siguranță, circuite pentru iubitorii mari și mici de mișcare în aer liber. Tubing-ul și tiroliana, asigură avântul distracției atât iarna cât și vara. La fel, bobul este la îndemâna iubitorilor de aventură pe tot timpul anului. În Parcul de Aventură sunt asigurate și distracții doar pentru perioada primăvară-toamnă, precum Disc Golf și trasee în copaci.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pe pârtiile din Stâna de Vale, condiții sigure pentru turiști ( 24 Ianuarie 2021 )

  Dacă pe pârtiile din alte stațiuni se înregistrează accidente, iar unii turiști ajung la spital cu traumatisme și fracturi, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor nu există niciun incident de acest gen.

 • Invitație la un tur virtual, în Peștera Urșilor ( 24 Ianuarie 2021 )

  Tur virtual fascinant al Peșterii Urșilor din județul Bihor, propus de Romsilva pe pagina sa de Facebook! Fotografiile realizate de Timea Iszak și Florin Coraș dezvăluie frumusețea aparte a peșterii.

 • Stâna de Vale, destinația iubitorilor sporturilor de iarnă ( 19 Ianuarie 2021 )

  Strat gros de zăpadă, atmosferă de basm, aventuri de povestit la-ntoarcerea acasă și relaxare după pofta inimii! De toate acestea au parte turiștii care aleg să-și petreacă vacanța sau weekend-ul în stațiunea...

 • Grupul Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, bun-platnic la bugetul de stat ( 18 Ianuarie 2021 )

  110 milioane de euro într-un singur an, contribuția la bugetul de stat a Grupului Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, deținut de Viorel Micula și Ioan Micula! Economia românească...

 • Stâna de Vale, perla Apusenilor ( 9 Ianuarie 2021 )

  Strat consistent de zăpadă, aer curat de munte, peisaj de basm, trasee turistice, multe posibilități de practicare a sporturilor de iarnă și de mișcare în aer liber, precum și de tratament! Toate, le găsiți la pachet, în stațiunea...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2