Date companie
 
 
 
 

Părinții din Iași care își maltratau și înfometau copiii au fost arestați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : iasi, preventiv, parinti, copii, protectia, arestati, agresat, fata, infometati, sexual, abuzati, vecin, maltratati
 

Caz revoltător la Iași! Un bărbat și o femeie au fost arestați preventiv, fiind acuzați că și-au maltratat și abuzat sexual doi dintre cei patru copii. În arest a ajuns și un prieten de pahar al părinților, care a abuzat sexual unul dintre copii. Cei doi părinți au împreună trei copii, iar femeia mai are o fată în vârstă de 15 ani, dintr-o relație anterioară. Cei patru copii au trăit în condiții îngrozitoare și au fost suspuși la presiuni inimaginabile. Potrivit anchetatorilor, erau batuți și obligați să muncească și să le aducă parinților băutură și mâncare, iar două dintre fete erau abuzate sexual. Cadrele didactice de la școală au fost cele care au descoperit totul. Îngrijorați că fata cea mare era mereu speriată, aceștia au anunțat Direcția de Asistența Socială.

VOX "Au fost luați doi copii, cele două fete mari în vârstă de 15 și 9 ani. Fata cea mare, prin intervenția specialiștilor psihologi, a recunoscut că a fost și victima unui abuz sexual din partea tatălui victimei și din partea unui vecin."

Prietenul de pahar al părinților a ajuns și el la închisoare, după ce a încercat să o violeze pe fiica mai mare. Vecinii spun că știau de tot calvarul prin care treceau fetele, însă nimeni nu a anunțat autoritățile.

VOX "Fata a venit și a spus că Iuda m-a tras în casă și a încuiat ușa și s-a dezbrăcat. Eu l-am mușcat de mână și am scăpat. A știut că fata a venit acasă plângând și ne-a zis nouă, nu i-o zis lu` ta-su?."
 
VOX "Două dintre fetele acestei famili au fost supuse în mod repetat de către părinți la acte de agresiune fizică, agresiuni verbale, lipsa hranei."

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei părinții și vecinul acestora trei risca pedeapsa cu închisoarea. Între timp, Protecția Copilului i-a luat în grijă pe cei patru copii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2