Date companie
 
 
 
 

Părinții se tem de reducerea concediului de maternitate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Decembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : maternitate, concediu, parinti, copii, mame, crese
 

Reducerea concediului de maternitate îi va scoate pe părinți în stradă! Oamenii spun că numărul locurilor din creșele de la stat este limitat, în timp ce locurile din grădinițele private sunt prea scumpe.

AMBIANTÃ (educatoarea,copiii) Usor! Usor! Hai acum facem castele frumoase.

În Capitală, sunt în total 17 creșe și 60.000 de copii cu vârste de până la 3 ani. Într-o grupă dintr-o creșă de stat se înghesuie câte 20 de copii, numărul maxim admis.

VOX educatoare: "Vin cu scutece, nu sstiu sã se îmbrace, nu stiu sã se dezbrace si fiecare trebuie ajutat.

Părinții care prind un loc la creșele de stat sunt totuși norocoși. Mulți, însă, se văd nevoiți să dea bani grei pentru a-și angaja bone sau pentru a-și da copiii la creșele particulare. Primăria Capitalei promite că va construi încă 13 creșe.

DANIEL FLEACĂ, D.G.A.S.P.C., Sector 1 "Si dacã de la anul viitor am avea destule crese nu am avea personalul necesar, pentru cã salariile sunt atât de mici încât mã îndoiesc cã dupã ce Primaria Capitalei va înfiinta proiectele si va selecta personal ultracalificat, noi o sã-l putem plãti în teritoriu."

AMBIANtà (copii, galagie)

ANA MAIȚA, presedinte, Asociatia "Mame pentru Mame" "Mame, tati cu carucioare. Dacã vremea va fi rea, nu vrem sa ne expunem copiii. Veniti cu cãrucioarele goale."

Guvernul va decide, luni, soarta mamelor. Coaliția de guvernare a luat în discuție 5 variante privind reducerea concediului maternal- 3 propuse de ministrul Muncii și alte două propuneri venite din partea UDMR și a minorităților.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2