Date companie
 
 
 
 

Părinții și fratele Mădălinei Manole nu și-au văzut nepotul de șapte luni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : instanta, parinti, nepot, madalina, manole, petrus, drept, viziteze
 

Emoții pentru părinții Mădălinei Manole, care mai au de așteptat câteva zile până când vor afla dacă instanța le va da dreptul să-și viziteze nepotul. Mama, tatăl și fratele artistei nu l-au mai văzut pe micuț de șapte luni.

ION MANOLE, tatăl Mădălinei Manole "Astãzi se împlineste un an de când acest copil a fost luat si dus la Botosani. Eu, bunicul lui Petrus, cu Petrus în brate, în noaptea de Revelion. Existã un program cu douã zile pe sãptãmânã sau, cumulate, o datã pe lunã mai multe zile."

Disputele dintre Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole și părinții acesteia au o singură miză: Petruș, fiul artistei!

MARIAN MANOLE, fratele Mădălinei Manole "L-am întâlnit la cimitir de câteva ori si i-am explicat omului cã este nepotul meu, sunt unchiul lui, este nepotul surorii mele si am si eu dreptul sã îmi vãd nepotul."

În așteptarea unei decizii favorabile din partea judecătorilor, familia Manole a pregătit totul pentru Petruș. La Ploiești, copilul Mădălinei are amenajată camera lui.

EUGENIA MANOLE, mama Mădălinei Manole "Îmi este dor de îmi arde sufletul. Simt cã dãrâm muntii pentru el! Cred cã ziua aceea o s-o tin minte si o s-o însemnez undeva. O sã fiu cea mai fericitã, asa cum am fost sapte luni cât l-am crescut. Am fost cea mai fericitã bunicã din lume. Atunci am simtit si eu fericirea mai mult decât atunci când am nãscut."

Petru Mircea nu s-a prezentat nici de această dată la proces. Mai mult, în sala de judecată nu a fost nici avocatul său.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2