Date companie
 
 
 
 

Parteneriat româno-american pentru dezvoltarea culturii de afaceri în România

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, consultanta, afaceri, romano, parteneriat, american
 

Parteneriat româno-american pentru dezvoltarea culturii de afaceri în România! Incepând cu această lună, una din cele mai importante firme de consultanță din țara noastră a adus, în premieră pentru sud-estul Europei, cea mai cunoscută societate de expertiză din mediul de afaceri mondial.

ANCA HARASIM, reprezentant Camera de Comerț Americană din România "Vine cu experienta de avangarda pentru a consilia companiile vis-a-vis de modul in care pot sa se organizeze sau sa se pozitioneze pe piata, astfel incat rezultatele lor sa fie de exceptie."

IONUT HARABAGIU, manager firmă de consultanță "O sa fie cu siguranta o experienta noua, pentru ca vorbim de o reformulare a gandirii. Ei spun ca tind, oricum, sa-si schimbe viziunea."

MITZIE HOELSCHER, managing director, GAP International "Am lucrat cu oameni diferiti din diferite parti ale lumii, din Cehia si Serbia, si diferite alte locuri si s-au adaptat foarte bine. Aceste schimbari rapide i-au facut sa-si doreasca sa fie pe primul loc."

Potrivit specialiștilor, în lumea de azi, în care piețele se uniformizeaza la nivel local si global, inovația în bussines este obligatorie. Astfel, atragerea cât mai multor firme de top din strainatate, oferă încredere societatilor romanesti ca vor putea ajunge la nivelul și eficiența celor din tarile foarte dezvoltate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ne-a părăsit Bogdan Stanoevici ( 12 Ianuarie 2021 )

  Bogdan Stanoevici nu mai este printre noi. Actorul și omul politic Bogdan Stanoevici, în vârstă de 62 de ani, a decedat în această dimineață.

 • „Start Show România”, duminică, la Național TV ( 9 Ianuarie 2021 )

  „Start Show România, mâine, de la ora 13:00, la Național TV! Spectacolul de televiziune revine în casele dumneavoastră, pentru a vă face duminica mai frumoasă. O ediție în care gazdele emisiunii, Adrian Enache...

 • „Start Show România”, la superlativ ( 25 Decembrie 2020 )

  „Start Show România”, spectacolul de divertisment si muzică live produs și difuzat de Național TV, apreciat de tot mai mulți telespectatori, atrage și atenția celebrului realizator de emisiuni radio și coordonator...

 • "Start Show România", în topul preferințelor ( 21 Decembrie 2020 )

  Spectacolul de televiziune "Start Show România", din nou în topul preferințelor telespectatorilor Național TV. Ediția de ieri, un șuvoi de muzică live, coregrafii spectaculoase și momente amuzante, a realizat o medie...

 • Start Show România, o ediție de nota 10 ( 12 Decembrie 2020 )

  Mâine, de la ora 13:00, se dă, din nou, start distracției, la „Start Show România”, pe Național TV! Gazdele emisiunii, Diana Matei și Adrian Enache, v-au pregătit un spectacol de televiziune de nota 10.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2