Date companie
 
 
 
 

Parteneriat româno-american pentru dezvoltarea culturii de afaceri în România

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, consultanta, afaceri, romano, parteneriat, american
 

Parteneriat româno-american pentru dezvoltarea culturii de afaceri în România! Incepând cu această lună, una din cele mai importante firme de consultanță din țara noastră a adus, în premieră pentru sud-estul Europei, cea mai cunoscută societate de expertiză din mediul de afaceri mondial.

ANCA HARASIM, reprezentant Camera de Comerț Americană din România "Vine cu experienta de avangarda pentru a consilia companiile vis-a-vis de modul in care pot sa se organizeze sau sa se pozitioneze pe piata, astfel incat rezultatele lor sa fie de exceptie."

IONUT HARABAGIU, manager firmă de consultanță "O sa fie cu siguranta o experienta noua, pentru ca vorbim de o reformulare a gandirii. Ei spun ca tind, oricum, sa-si schimbe viziunea."

MITZIE HOELSCHER, managing director, GAP International "Am lucrat cu oameni diferiti din diferite parti ale lumii, din Cehia si Serbia, si diferite alte locuri si s-au adaptat foarte bine. Aceste schimbari rapide i-au facut sa-si doreasca sa fie pe primul loc."

Potrivit specialiștilor, în lumea de azi, în care piețele se uniformizeaza la nivel local si global, inovația în bussines este obligatorie. Astfel, atragerea cât mai multor firme de top din strainatate, oferă încredere societatilor romanesti ca vor putea ajunge la nivelul și eficiența celor din tarile foarte dezvoltate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2