Date companie
 
 
 
 

Pârtiile din Stâna de Vale sunt pregătite pentru iubitorii sporturilor de iarnă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Ianuarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turism, Stana de Vale
 

Pârtiile de la Stâna de Vale sunt în continuare pline cu turiști. Aceștia se bucură din plin de iarnă și vor să își petreacă timpul în aer liber, în natură. Iar cel mai important lucru, zăpada e numai bună pentru schiat.

„Ești pentru prima dată la Stâna de Vale? Da, este prima oară. Și cum ți se pare pârtia? Mi se pare destul de ok, adică, e ok pârtia. Și stratul de zăpadă e bun pentru ski? Da, e foarte bun.”

„Sunt pentru prima oară aici, la Stână. Suntem cu familia, este foarte frumos. Am fost impresionați de primirea pe care am avut-o aici. Cât timp stați la Stână? 6 zile și sperăm să ne bucurăm în continuare de pârtie și de tot.”

Turiștii sunt încântați, pe lângă peisajul de basm, și de prețurile mici.

MIHAI VERE, casier

„Pentru teleski, urcare adulți avem 5 lei pe tură, pentru copii, studenți, 4 lei urcare pe tură. Mai avem toboganul care e 5 lei.”

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, un echipament de schi de închiriat costă 30 de lei pe zi, cel de snowboard 60 de lei pe zi iar cei care vor să se dea cu sania, pot închiria una cu 20 de lei pe zi.

MARIUS GOINA, administrator pârtie Stâna de Vale

„Avem un centru de închiriere foarte spațios, cu foarte multe echipamente de ski. Avem peste 130 de perechi de ski, avem plăci snowboard, săniuțe. Părtia e în condiții fparte bune. Avem zăpadă suficientă.”

Și cum nu toată lumea merge la munte cu gândul să practice un sport, turiștii pot explora pe jos stațiunea din munții Apuseni. Mulți dintre ei aleg să viziteze Izvorul Minunilor, amplasat într-un loc deosebit de frumos și liniștit. Mișcarea si aerul tare de munte aduc poftă de mâncare. Comercianții le pregătesc celor care ajung la Stâna de Vale, mâncare proaspătă și caldă. Unii au chiar și rețete secrete.

FELIX, comerciant

„Pentru turiști am pregătit mai multe feluri de mâncare. Le facem proaspete, calde, Și bineînțeles, avem royal burgerul, și noi ne mândrim cu burgerul nostru. Aveți o rețetă specială? Da, este rețeta noastră și niciodată n-am dat greș cu ea.”

Dacă vi s-a facut poftă de vacanță, aflati că în masivul Vlădeasa, peisajul este de poveste. Se schiază în condiții bune, stratul de zăpadă măsurând 33 de centrimetri.


Pârtiile din Stâna de Vale sunt pregătite pentru iubitorii sporturilor de iarnă

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Candidații USR-PLUS din Bihor își propun dezvoltarea infrastructurii și a turismului în județ ( 3 Septembrie 2020 )

  Infrastructura și turismul, principalele domenii pe care candidatul USR-PLUS la Primăria Municipiului Beiuș, Sorin Briscan, vrea să le dezvolte în următorii patru ani!

 • Pandemia de COVID-19 a prăbușit turismul românesc ( 2 Septembrie 2020 )

  Efectele pandemiei asupra turismului românesc se văd în statistici: sosirile înregistrate în structurile de primire turistică au scăzut cu 44,4%.

 • Românilor li se recomandă să amâne călătoriile ( 20 August 2020 )

  Ministerul Afacerilor Externe le cere românilor să plece în străinătate doar dacă deplasările sunt esențiale.Recomandarea este făcută ținând cont de contextul evoluției pandemiei de COVID-19 la nivel global, precum și al măsurilor adoptate de autoritățile române pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-Cov-2. 

 • Tiroliană, tubing, bob alpin și bungee jumping, pentru turiști ( 16 August 2020 )

  Stâna de Vale a fost la mare căutare și în acest weekend! Mulți oameni au ales să își petreacă timpul liber în natură, în frumoasa stațiune din Munții Apuseni.

 • Stâna de Vale, locul în care te-ai întoarce oricând ( 19 Iulie 2020 )

  Daca îți place distracția, dar și liniștea, dacă ești pasionat de trasee montane, dar și de relaxare în mijlocul naturii, dacă vrei să scapi de canicula și aglomerația din zonele urbane, dar mai ales dacă îți dorești o excursie prin țară, mai ales pe fondul pandemiei de coronavirus, avem noi soluția! Stâna de Vale este locul ideal, unde te poți refugia împreună cu familia sau prietenii.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2