Date companie
 
 
 
 

Pârtiile din Stâna de Vale sunt pregătite pentru iubitorii sporturilor de iarnă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Ianuarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turism, Stana de Vale
 

Pârtiile de la Stâna de Vale sunt în continuare pline cu turiști. Aceștia se bucură din plin de iarnă și vor să își petreacă timpul în aer liber, în natură. Iar cel mai important lucru, zăpada e numai bună pentru schiat.

„Ești pentru prima dată la Stâna de Vale? Da, este prima oară. Și cum ți se pare pârtia? Mi se pare destul de ok, adică, e ok pârtia. Și stratul de zăpadă e bun pentru ski? Da, e foarte bun.”

„Sunt pentru prima oară aici, la Stână. Suntem cu familia, este foarte frumos. Am fost impresionați de primirea pe care am avut-o aici. Cât timp stați la Stână? 6 zile și sperăm să ne bucurăm în continuare de pârtie și de tot.”

Turiștii sunt încântați, pe lângă peisajul de basm, și de prețurile mici.

MIHAI VERE, casier

„Pentru teleski, urcare adulți avem 5 lei pe tură, pentru copii, studenți, 4 lei urcare pe tură. Mai avem toboganul care e 5 lei.”

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, un echipament de schi de închiriat costă 30 de lei pe zi, cel de snowboard 60 de lei pe zi iar cei care vor să se dea cu sania, pot închiria una cu 20 de lei pe zi.

MARIUS GOINA, administrator pârtie Stâna de Vale

„Avem un centru de închiriere foarte spațios, cu foarte multe echipamente de ski. Avem peste 130 de perechi de ski, avem plăci snowboard, săniuțe. Părtia e în condiții fparte bune. Avem zăpadă suficientă.”

Și cum nu toată lumea merge la munte cu gândul să practice un sport, turiștii pot explora pe jos stațiunea din munții Apuseni. Mulți dintre ei aleg să viziteze Izvorul Minunilor, amplasat într-un loc deosebit de frumos și liniștit. Mișcarea si aerul tare de munte aduc poftă de mâncare. Comercianții le pregătesc celor care ajung la Stâna de Vale, mâncare proaspătă și caldă. Unii au chiar și rețete secrete.

FELIX, comerciant

„Pentru turiști am pregătit mai multe feluri de mâncare. Le facem proaspete, calde, Și bineînțeles, avem royal burgerul, și noi ne mândrim cu burgerul nostru. Aveți o rețetă specială? Da, este rețeta noastră și niciodată n-am dat greș cu ea.”

Dacă vi s-a facut poftă de vacanță, aflati că în masivul Vlădeasa, peisajul este de poveste. Se schiază în condiții bune, stratul de zăpadă măsurând 33 de centrimetri.


Pârtiile din Stâna de Vale sunt pregătite pentru iubitorii sporturilor de iarnă

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Măsuri speciale pentru plajă, după 1 iunie ( 30 Mai 2020 )

  Anunțul președintelui Klaus Iohannis privind deschiderea plajelor, de la 1 iunie, a dat avânt rezervărilor pe litoral. Astfel, numărul de rezervări pentru sezonul estival de anul acesta s-a triplat în doar câteva zile.

 • Drepturi și obligații, în cazul anulării vacanțelor din cauza coronavirusului ( 3 Martie 2020 )

  Turiștii care vor să își anuleze vacanțele în zonele care nu se află în carantină din cauza coronavirusului chinezesc NU își vor primi banii înapoi și trebuie să respecte prevederile contractuale. Anunțul a fost făcut de Dragoș...

 • Oferte irezistibile, vacanțe de vis și gadget-uri, la Târgul de Turism ( 20 Februarie 2020 )

  Târgul de Turism al României vă așteaptă la Romexpo! Ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare in orice vacanță.

 • Stâna de Vale: pârtiile de schi, săniuș și tubing, asaltate de turiști ( 5 Ianuarie 2020 )

  Start la schi, la Stâna de Vale! Sute de turiști din toate zonele țării, dar și de peste hotare, au ales să-și petreacă ultimele zile libere din vacanța prilejuită de sărbători în renumita stațiune montană din Munții Apuseni. Peisajele desprinse parcă dintr-un basm, calitatea înaltă a serviciilor și varietatea sporturilor care se pot practica aici, sunt doar câteva dintre motivele pentru care mii de persoane aleg, anual, să-și petreacă vacanțele la Stâna de Vale.

 • Turul României la Ciclism, aproape de start ( 3 Septembrie 2019 )

  O săptămână până la startul celei de a 52-a ediții a Turului României, una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism din Sud-Estul Europei. Maratonul sportului pe două roți se va desfășura în perioada 11-15 septembrie.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2