Date companie
 
 
 
 

Pasajul Basarab ar putea fi deschis parțial în curând

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, sorin oprescu, Pasajul Basarab dat in folosinta, partial, Grozavesti, Calea Plevnei, vizita pe santier
 

În această săptãmână se decide dacă Pasajul Basarab din Capitală va fi dat în folosință parțial între Grozăvești și Calea Plevnei de la începutul lunii viitoare. Anunțul a fost făcut de edilul-sef al Capitalei, Sorin Oprescu, după o vizită pe șantier.

SORIN OPRESCU - primar general Capitala: "Ne gândim sã dãm drumul la primul tronson în asa fel încât lucrurile sã intre într-un echilibru! Nimeni nu prea mai are rãbdare, tot asteaptã podul asta de zece ani!"

Oprescu a explicat că se pune problema dacă se va da drumul circulației, de la Orhideea până la Calea Plevnei, pentru a se crea o alternativă și traficului rutier de sub pasaj. Primarul general a precizat că lucrările vor fi gata la sfârșitul lunii martie, iar costul va atinge 73 de milioane de euro.

Intre doua declaratii despre Pasajul Basarab, Oprescu s-a vazut nevoit sa-si gaseasca timp si pentru o vizită la DNA. Primarul Capitalei a fost audiat de procurori, în legătură cu mai multe atribuiri de terenuri de acum 5-6 ani.

SORIN OPRESCU - primar general Capitala: "În calitate de vizitator, cel putin asa scria pe biletul de intrare! Câteva nereguli sesizate în privinta atribuirii unor terenuri, pe legea 18, (...) petrecute undeva în anii 2005-2006."

Oprescu a discutat cu procurorii în dosarul în care este urmãrit penal primarul sectorului 6. Cristian Poteraș este acuzat că a dat unor persoane terenuri în centrul Capitalei, în locul unora la periferie. În același dosar sunt implicați mai mulți angajați ai Primăriei, care ar fi declarat nedisponibile suprafețele pe care ar fi trebuit să le retrocedeze și, în schimb, au dat 60 de mii de mp de terenuri în zone centrale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2