Date companie
 
 
 
 

Pași noi în ancheta din casa groazei de la Caracal

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 August 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : perchezitii, alexandra, Caracal, diicot, ramasite, cumpanasu, dinca, sonar
 

O nouă zi de percheziții în casa groazei din Caracal! Procurorii D.I.I.C.O.T. continuă să analizeze fiecare centimetru din casa și curtea lui Gheorghe Dincă, bărbatul în vârstă de 66 de ani care pretinde că le-a ucis pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Anchetatorii au adus utilaje pentru a curăța curtea și pentru a înlătura obiectele care nu reprezintă probe. Ei vor folosi în cercetări și tehnologie de ultimă generație.

TORA APETRII, reporter  "La domiciliul lui Gheorghe Dincă va fi adus un sonar care depistează sub pământ rămășițe umane ascunse chiar și la cinci metri adâncime, astfel încât anchetatorii să poată descoperi și alte probe. După finalizarea procedurilor de scanare, anchetatorii vor decide dacă este necesar să spargă gropile betonate cu un excavator."

În același timp, unchiul Alexandrei a mers astăzi la sediul central al D.I.I.C.O.T. pentru a oferi procurorilor detalii în dosar. La ieșirea din instituție, Alexandru Cumpănașu a declarat că nu crede că Gheorghe Dincă este cel care a ucis-o pe nepoata sa. El este de părere că această ipoteză este lipsită de logică.

ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, unchiul Alexandrei Măceșanu "Nu cred că este criminalul Alexandrei, cred că este doar un animal care are niște misiuni, poate a omorât alte persoane, dar în cazul nepoatei mele nu cred că este criminalul pentru că nu are absolut nicio logică nimic din ce s-a întâmplat acolo."

Unchiul Alexandrei a subliniat că principala dovadă care atestă faptul că fata nu a fost omorâtă de către Gheorghe Dincă este reprezentată de faptul că în momentul în care se presupune că Alexandra a fost surprinsă vorbind la telefon cu poliția, bărbatul nu se afla acasă. Cumpănașu susține, însă, o altă ipoteză, potrivit căreia Dincă ar fi plecat de acasă pentru ca alți complici să vină să o ia pe Alexandra și să o mute în alt loc.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Soția și copiii lui Gheorghe Dincă, audiați de procurorii DIICOT ( 22 August 2019 )

  Familia lui Gheorghe Dincă a fost audiată de către procurorii DIICOT! Soția presupusului criminal din tragedia de la Caracal, împreună cu cei trei copii, au stat în fața anchetatorilor mai bine de trei ore și au dat declarații referitoare la cazul în care este implicat Gheorghe Dincă. 

 • Noi probe în ancheta de la Caracal, dar și noi semne de întrebare ( 20 August 2019 )

  Probele găsite de anchetatori în cazul Caracal ridică noi semne de întrebare. Potrivit Mediafax, surse judiciare au precizat că, la prima verificare a mașinii lui Gheorghe Dincă a fost găsită o poșetă albastră. Geanta nu aparține, însă...

 • Pereții casei groazei din Caracal, verificați cu un scanner ( 19 August 2019 )

  Ancheta în cazul de la Caracal bate pasul pe loc! Procurorii au decis ca pereții casei lui Gheorghe Dincă să fie verificați cu scannerul, în căutarea de noi probe. Aparatul de scanat a fost adus de anchetatori în urmă cu câteva zile la Caracal...

 • Nu a putut fi identificat niciun ADN în oasele găsite în pădure ( 17 August 2019 )

  Noi detalii ies la iveală în cazul de la Caracal! Procurorii DIICOT anunță că în urma analizării, de către INML, a fragmentelor osoase găsite de către anchetatori în pădurea de lângă oraș, nu a putut fi identificat niciun ADN întrucât acestea se aflau într-o stare de calcinare excesivă.

 • Caracal: Fragmentele osoase aparțin unei fete de 15-19 ani ( 14 August 2019 )

  Procurorii DIICOT au anunțat că rezultatele expertizei medico-legale realizate de către Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” arată că fragmentele osoase îngropate de către Gheorghe Dincă în liziera de lângă Caracal nu aparțin Alexandrei Măceșanu.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2