Date companie
 
 
 
 

Pași noi în ancheta din casa groazei de la Caracal

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 August 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : perchezitii, alexandra, Caracal, diicot, ramasite, cumpanasu, dinca, sonar
 

O nouă zi de percheziții în casa groazei din Caracal! Procurorii D.I.I.C.O.T. continuă să analizeze fiecare centimetru din casa și curtea lui Gheorghe Dincă, bărbatul în vârstă de 66 de ani care pretinde că le-a ucis pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Anchetatorii au adus utilaje pentru a curăța curtea și pentru a înlătura obiectele care nu reprezintă probe. Ei vor folosi în cercetări și tehnologie de ultimă generație.

TORA APETRII, reporter  "La domiciliul lui Gheorghe Dincă va fi adus un sonar care depistează sub pământ rămășițe umane ascunse chiar și la cinci metri adâncime, astfel încât anchetatorii să poată descoperi și alte probe. După finalizarea procedurilor de scanare, anchetatorii vor decide dacă este necesar să spargă gropile betonate cu un excavator."

În același timp, unchiul Alexandrei a mers astăzi la sediul central al D.I.I.C.O.T. pentru a oferi procurorilor detalii în dosar. La ieșirea din instituție, Alexandru Cumpănașu a declarat că nu crede că Gheorghe Dincă este cel care a ucis-o pe nepoata sa. El este de părere că această ipoteză este lipsită de logică.

ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, unchiul Alexandrei Măceșanu "Nu cred că este criminalul Alexandrei, cred că este doar un animal care are niște misiuni, poate a omorât alte persoane, dar în cazul nepoatei mele nu cred că este criminalul pentru că nu are absolut nicio logică nimic din ce s-a întâmplat acolo."

Unchiul Alexandrei a subliniat că principala dovadă care atestă faptul că fata nu a fost omorâtă de către Gheorghe Dincă este reprezentată de faptul că în momentul în care se presupune că Alexandra a fost surprinsă vorbind la telefon cu poliția, bărbatul nu se afla acasă. Cumpănașu susține, însă, o altă ipoteză, potrivit căreia Dincă ar fi plecat de acasă pentru ca alți complici să vină să o ia pe Alexandra și să o mute în alt loc.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2