Date companie
 
 
 
 

Patronul italian al unui salon de masaj erotic, reținut pentru proxenetism

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prostitutie, retinut, italian, centrul, arestare, capitalei, preventiva, salon, masaj, erotic
 

Salon de masaj, paravan pentru servicii sexuale contracost! ”Vii la noi și prinzi aripi!” era sloganul prin care un italian își atrăgea clienții la salonul de masaj erotic. Tinerele care lucrau în salon nu erau angajate legal și, potrivit anchetatorilor, ofereau servicii sexuale clienților salonului. După o perioadă de supraveghere, polițiștii au descins la salonul de masaj erotic și la locuința italianului, pe care l-au și reținut, deși acesta neagă acuzațiile.

AMBIANȚĂ "- Nu ești tu proxenetul lor? - Dacă eram proxenet, eram în Dubai. - Și tu ce ești în toată afacerea asta? - Sunt un prost, sunt un fraier!"

DIANA ȘARCA, purtător de cuvânt, Poliția Capitalei "În prezent acesta este prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, pedeapsa pentru proxenetism este între 2 și 7 ani."

Rețeaua pe care a organizat-o era bine pusă la punct. Salonul de masaj era poziționat chiar în centrul Capitalei. Mic, cochet, îi tenta pe clienți să intre sau să facă o programare. Pentru serviciile fetelor, clienții erau taxați cu sume între 200 și 250 de lei. Partea leului din fiecare sumă îi revenea italianului.

VOX "- Știți când venea patronul? - Numai sâmbată și duminică. Lua prosoape, din astea. Ieșea dimineața, lua dulciuri, pleca cu taxiul."

AMBIANȚĂ "- Ele luau banii. Am toate actele în regulă. - Câte programări aveau fetele pe zi? - Ce știu eu, că sunt un prost, un fraier."

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 trebuie să decidă dacă italianul va fi cercetat în stare de arest preventiv sau în libertate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2