Date companie
 
 
 
 

Patronul localului din Centrul Vechi, cel care și-a ucis și incendiat asociatul, a fost arestat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arestat, ucis, centrul, vechi, patron, incendiat, local, asociat
 

Patronul localului din Centrul Vechi al Capitalei, care și-a ucis și incendiat partenerul de afaceri, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. În fața anchetatorilor, suspectul a mărturisit că și-a ucis asociatul și a spus că își regretă fapta.

AMBIANȚĂ "- Cum l-ați omorât? I-ați dat cu ceva în cap? Cu ce i-ați dat în cap? Îi pare rău pentru ce a făcut? - Îi pare rău! - De ce l-a ucis pe asociatul lui?"

Fiul victimei a mers în data de 15 iunie la Poliția Capitalei și a declarat că tatăl său nu a mai venit acasă de două zile și nici nu răspunde la telefon. Trupul carbonizat al bărbatului a fost descoperit, vineri, într-un apartament situat deasupra restaurantului din Centrul Vechi, care arsese în noaptea de 17 spre 18 iunie.

CĂTĂLIN MARIN, inspector, I.G.P.R. "Din datele pe care le avem, se conturează ideea că, în data de 17-18, că tot el a dat foc, ca să ascundă crima."

Anchetatorii au plecat de la ipoteza că suspectul și-a ucis partenerul de afaceri în bătaie, după care a dat foc localului în mod intenționat, pentru ca trupul celui decedat să ardă și să lase impresia unui deces în incendiu. Pompierii s-au luptat ore în șir cu flăcările ca să le stingă, dar nu au observat cadavrul care era îngropat în moloz. Totul a pornit de la o sumă de bani, pe care agresorul o datora victimei.

VOX "A fost incendiat, ca să moară cineva."

În urma necropsiei, s-a constatat că bărbatul avea o fractură la ceafă, produsă prin lovire cu un corp dur.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2