Date companie
 
 
 
 

Patru copilași au murit în incendiul care le-a cuprins casa

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Ianuarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : timisoara, incendiu, parinti, copii, foc, ucidere, culpa
 

Tragedie cumplită la Timișoara! Patru copii cu vârste cuprinse între 4 luni și șase ani au murit după ce le-a luat foc casa. Copiii erau în grija fratelui mai mare, în vârstă de 14 ani. Incendiul a izbucnit miercuri seara, când copiii cei mici dormeau. Când a văzut fumul gros, băiatul și-a anunțat vecinii, care au sunat la 112, cu puțin înainte de ora 23:00. După câteva minute, au ajuns și părinții copiilor. Disperați, ei au încercat să intre în locuință să își salveze copiii, dar s-au intoxicat cu fum. La fața locului au intervenit mai multe autospeciale de pompieri și ambulanțe. Din păcate însă, cei patru copii aflați în camera înghițită de flăcări au fost găsiți fără suflare. Potrivit anchetatorilor, camera era încuiată. Din cauza fumului gros, pompierii au căutat victimele cu aparatul de termoviziune și au avut nevoie de aproximativ trei ore pentru a găsi trupurile micuților. Părinții copiilor și băiatul de 14 ani au fost transportați la spital, fiind intoxicați cu fum. Vecinii spun că părinții obișnuiau să consume alcool.

BIANCA ROTARU, reporter "Mama și tatăl celor patru copii care au murit arși de vii în incendiul care le-a mistuit casa vor fi cercetați penal pentru ucidere din culpă și distrugere. Direcția pentru Protecția Copilului Timiș a fost sesizată și îl va lua sub ocrotire pe băiatul care a supraviețuit incendiului.

Pompierii încearcă acum să stabilească de la ce a pornit incendiul. Prima ipoteză este că focul a fost declanșat de o scânteie sărită de la soba cu lemne.


Patru copilași au murit în incendiul care le-a cuprins casa

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2