Date companie
 
 
 
 

Patru copilași, luați din familie după ce au fost găsiți singuri, murdari și înfometați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : parinti, copii, protectia, maternal, centru, husi, infometati, copilului, murdari
 

Caz revoltător la Huși! Patru copilași, care au fost găsiți singuri, într-o cămăruță, murdari și înfometați, au fost luați de reprezentanții Protecției Copilului și duși într-un centru maternal. Mama copiilor are doar 23 de ani.

VOX "Am fost panâ la vecina la deal să cer un chibrit și, atunci, în momentul acela s-a nimerit și au venit ei și i-au găsit singuri în casă. Flămânzi nu, murdari, da. Nu am de ce sa ascund lucrul ăsta. N-am lăsat copiii chiar așa. Erau momente când n-aveam ce mânca, dar nu ne duceam să ne plângem."

Cei care au anunțat autoritățile au fost vecinii. Asta după ce au văzut că fetița de șapte ani era cea care avea grija de frațiorii ei mai mici.

VOX "Dacă aveau milă de dânșii, puteau să aibă grijă și în ziua de azi. Copiii îi ține răpănoși în mizerie."

VOX "Copiii erau nesupravegheați pe timp de zi, alimentație neadecvată, conflicte frecvente între aceștia."

VOX "Am avut o reclamație de la niște vecini, s-au ținut de noi ca să vină să-l ia."

Cu ochii în lacrimi, părinții spun că îi vor copiii înapoi și promit că vor avea grijă de ei. Ei trebuie să-i convingă, însă, pe inspectorii de la Protecția Copilului că sunt capabili să-i crească pe mivuți. Acum, mama lor spune că vrea să se angajeze, iar concubinul ei a anunțat că va munci cu ziua ca să strângă bani pentru terminarea casei. Deocamdată, copiii rămân în grija autorităților.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Centrul Timișoarei va deveni pietonal, în weekend ( 6 Iulie 2021 )

  După București, străzile din centrul unui alt mare oraș din România devin pietonale, în weekend! Centrul Timișoarei va fi închis pentru mașini, iar pe carosabil vor fi organizate activități pentru locuitorii urbei...

 • Centru de vaccinare drive-thru, pe Transalpina ( 6 Iulie 2021 )

  Turism și vaccinare! Prefectura Vâlcea a anunțat deschiderea unui centru de vaccinare drive-thru, pe Transalpina, în Pasul Urdele, la altitudinea de 2.145 metri, cel mai înalt punct al șoselei.

 • Un nou centru mobil de vaccinare ( 2 Iulie 2021 )

  Un nou centru mobil de vaccinare s-a deschis astăzi în Sectorul 6 al Capitalei, la Piața Veteranilor! Membrii comunității se pot vaccina doar prezentând cartea de identitate. Serurile folosite sunt Pfizer și Johnson&Johnson. Aici se pot vaccina și persoanele care și-au făcut prima doză în altă parte și doresc să facă rapelul mai aproape de casă.

 • Activități atractive, la Opera Comică pentru Copii ( 5 Iunie 2021 )

  Curtea Operei Comice pentru Copii din Calea Giulești, transformată într-un adevărat parc de distracții pentru copiii de toate vârstele. Activitățile propuse de instituția de cultură dedicată celor mici sunt atractive...

 • Centru integrat de economie circulară, înființat la București ( 2 Iunie 2021 )

  Primul centru integrat de economie circulară din România adresat pieței sociale, inaugurat la București! Copiii și adulții defavorizați pot să viziteze acest centru pentru a participa la diverse activități educative.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2