Date companie
 
 
 
 

Patru copilași, luați din familie după ce au fost găsiți singuri, murdari și înfometați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : parinti, copii, protectia, maternal, centru, husi, infometati, copilului, murdari
 

Caz revoltător la Huși! Patru copilași, care au fost găsiți singuri, într-o cămăruță, murdari și înfometați, au fost luați de reprezentanții Protecției Copilului și duși într-un centru maternal. Mama copiilor are doar 23 de ani.

VOX "Am fost panâ la vecina la deal să cer un chibrit și, atunci, în momentul acela s-a nimerit și au venit ei și i-au găsit singuri în casă. Flămânzi nu, murdari, da. Nu am de ce sa ascund lucrul ăsta. N-am lăsat copiii chiar așa. Erau momente când n-aveam ce mânca, dar nu ne duceam să ne plângem."

Cei care au anunțat autoritățile au fost vecinii. Asta după ce au văzut că fetița de șapte ani era cea care avea grija de frațiorii ei mai mici.

VOX "Dacă aveau milă de dânșii, puteau să aibă grijă și în ziua de azi. Copiii îi ține răpănoși în mizerie."

VOX "Copiii erau nesupravegheați pe timp de zi, alimentație neadecvată, conflicte frecvente între aceștia."

VOX "Am avut o reclamație de la niște vecini, s-au ținut de noi ca să vină să-l ia."

Cu ochii în lacrimi, părinții spun că îi vor copiii înapoi și promit că vor avea grijă de ei. Ei trebuie să-i convingă, însă, pe inspectorii de la Protecția Copilului că sunt capabili să-i crească pe mivuți. Acum, mama lor spune că vrea să se angajeze, iar concubinul ei a anunțat că va munci cu ziua ca să strângă bani pentru terminarea casei. Deocamdată, copiii rămân în grija autorităților.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2