Date companie
 
 
 
 

Patru frați au murit înecați în râul Jiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Iulie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tragedie, familie, inecati, frati
 

Tragedie cumplită în județul Dolj! Patru copii ai aceleiași familii au murit înecați în râul Jiu. Trei fete în vârstă de 9, 12 și respectiv 13 ani și un băiat de 22 de ani, cu probleme psihice, au mers la scăldat, la marginea comunei Podari, alături de o soră a lor, singura care a scăpat cu viață. Cei cinci au intrat cu toții în râu, într-o zonă în care adâncimea apei depășește doi metri, și au fost luați de curenți. Doar fata de 10 ani a reușit să se salveze. Micuța are însă o variantă șocantă despre ceea ce s-a întâmplat. Susține că au fost răpiți și aruncați în apă de doi necunoscuți. Rudele copiilor sunt în stare de șoc.

VOX, tatăl: "A zis că i-a luat cineva, ei s-au dus la un turn să ia apă cu niște sticle și i-a luat unul cu o mașina și i-a împins în apă. Și îl cunosc? Fata zice că a avut mască pe față."

Trupurile copilelor și cel al tânărului au fost găsite la câțiva kilometri de locul unde se scăldaseră.

AMBIANȚĂ, salvator: "Uite chiar acolo, în mijloc, acolo era. O fetiță și mai sunt încă trei persoane."

VOX, martor: "Una din fete a ieșit, s-a prins de crengi și a ieșit. Și aici are apa doi metri. Când eu nu mai sunt, nu mai sunt, păi unde au căzut? Aici. Și a venit fata care a scăpat și a zis mami, mami, au căzut, s-au dus în apă."

Deocamdata, familia nu a depus plângere la poliție referitor la o posibila variantă a răpirii și uciderii copiilor. Polițiștii fac cercetări. În functie de rezultatele autopsiilor, se va afla cauza morții și dacă cei patru frați au sau nu urme de violență pe corp.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2