Date companie
 
 
 
 

Patru membri ai unei grupãri interlope au fost retinuti pentru 24 de ore

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : interlopi, descinderi, santaj, talharie, tortura, Nutu Camataru, camatarie
 

Patru interlopi extrem de violenti, membri ai unei grupãri implicate în santaj, tâlhãrie, torturã si lipsire de libertate au fost retinuti pentru 24 de ore, în urma unor descinderi de proportii. Indivizii sunt acuzati cã au torturat mai multi oameni de afaceri de la care luau bani. Unul dintre membrii grupãrii a fost antrenorul de karate al lui Nutu Cãmãtaru.

AMBIANTÃ (mascatii la descindere): "Deschide usa. Politia! Deschide usa!"

Peste 50 de politisti de la combaterea crimei organizate au descins în 14 imobile din Bucuresti, Gorj si Mehedinti.

AMBIANTÃ (un individ la pãmânt): "- De unde provine suma asta de bani? - Am centru de fier vechi. Banii încasati de ieri, i-am scos din bancã."

MIRCEA RÃCEANU, ofiter SCCO Mehedinti: "Violentã extemã, cruzimi, amenintãri la adresa familiilor. În ce scop? santaj, obtinere de sume mari de bani."

Politistii au ridicat patru masini de lux, 35.000 de lei, o armã de vânãtoare, un pistol cu bile de cauciuc, dar si un întreg arsenal de torturã.

AMBIANTÃ (instrumente de torturã, un tricou plin de sânge) "Uitati ce aveau!"

MIRCEA RÃCEANU, ofiter SCCO Mehedinti: "S-au gãsit o serie de documente si înscrisuri, interesante din punctul nostru de vedere, care contineau o serie de însemnãri, diferite nume."

Emilian Stefan, zis "Emil de la Viena", antrenorul lui Nutu Cãmãtaru si Mugurel Constantin sunt primii doi interlopi arestati în urmã cu zece zile. Politistii au mai retinut si alti patru membri ai retelei.

VOX: "Se efectueazã cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, lipsire de libertate în mod ilegal, santaj, tâlhãrie si tentativã de omor."

Liderul grupãrii, Mocanu Epuran Grigore, supranumit Gigi Epuran, este în continuare cãutat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2