Date companie
 
 
 
 

Patru oameni au murit înecați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Iunie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bacau, turisti, mangalia, adolescenti, mare, acumulare, siret, lac, inecat, jupiter
 

Bilanț negru la începutul sezonului estival! Doi turiști au murit pe litoral, după ce au intrat în apă în ciuda valurilor extrem de mari. În județul Bacău, doi adolescenți s-au înecat la scăldat, iar un băiat din județul Cluj, plecat și el la scăldat, este dat dispărut. Unul dintre turiștii înecați în mare, în stațiunea Jupiter, avea 26 de ani și era din Urziceni. Bărbatul lucra la o companie de IT și a mers pe litoral în teambuilding, alături de 150 de colegi. Deși steagul roșu a fost toată ziua arborat, tânărul s-a aventurat în mare, împreună cu doi prieteni. A fost luat de curenți și nu a mai putut ieși din apă.

VOX "L-am văzut că s-a dus cu doi prieteni în față și, după aia, l-a luat valul, l-a tras în apă și nu l-am mai văzut. După o jumătate de oră l-au scos aici, pe pietrele alea."

VOX "Au jucat fotbal aici, undeva, și cred că, după fotbal, a intrat în apă. Dar, l-a luat de aici și l-a dus tocmai..."

Medicii au încercat timp de o oră să-l resusciteze, dar tânărul nu a mai putut fi salvat.

VOX "Am arborat steagul roșu, ceea ce înseamnă scăldatul interzis. Mare parte dintre oameni respectă. După cum vedeți sunt doar la bronzat, dar mai sunt anumite persoane care încalcă această regulă."

La câteva ore, alarma a fost data în Mangalia, unde un bărbat de 45 de ani a fost și el înghițit de valuri. Omul venise de la Brăila, pentru a-și căuta un loc de muncă pe litoral. În altă zonă a țării, în județul Bacău, doi băieți, unul de 17 și altul de 18 ani, s-au înecat într-un lac de acumulare de pe Siret.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2