Date companie
 
 
 
 

PDL acuza USL ca a cerut Uniunii Europene retragerea fondurilor alocate Romaniei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : PDL, fonduri, politica, declaratii, europene, USL, scena
 

Declaratiile de sambata au inflamat, din nou, atmosfera, pe scena politica romaneasca. Partidul Democrat-Liberal acuza Uniunea Social Liberala face demersuri la Bruxelles pentru retragerea fondurilor europene alocate României. Liderii USL sustin ca subiectul nici n-ar fi fost pomenit la respectiva întâlnire a Comisiei Europene. Pe ordinea de zi a fost doar problema Ungariei, pe care oficialii europeni au somat-o sa schimbe noua legislatie ce încalca independenta Bancii Centrale si a justitiei.

ROVANA PLUMB, eurodeputat PSD "Saptamana trecuta am informat presidentia UE despre derapajele democratice din Romania. (...) Daca derapajele democrative vor continua e clar ca in dezbaterile din parlamenr se poate invoca artiolul 7 care insemana sanctiuni institutionale la adresa Romaniei, noi nu dorim acest lucru."

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, spune ca încercarea PSD, de a obtine în Parlamentul European o rezolutie împotriva tarii noastre, va avea consecinte nedorite.

MONICA MACOVEI, eurodeputat PDL "PSD vrea blocarea fondurilor europene pentru Romania, retragerea dreptului de vot in consiliu, sa nu avem nici un cuvant de spus si practic izolarea economica si politica a Romaniei."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2