Date companie
 
 
 
 

Peisaj de basm la Stâna de Vale, în județul Bihor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Decembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vacanta, schi, Stana de Vale, tubing
 

Aer curat și bunătăți tradiționale! Turiștii care au ales să petreacă noaptea dintre Ani la Stâna de Vale știu că au făcut alegerea corectă, mai ales că pârtia e tocmai bună pentru sporturile de iarnă, iar după atâta mișcare, sunt așteptați cu o masă cu adevărat reușită, de gazdele primitoare.

"Suntem in febra pregatirilor de Revlion, asteptam turistii cu preparate specifice zonei, pastrav la cuptor, piftie, rulada de porc."

La baza pârtiei de schi, turiștii își pot reface forțele. 

"Mici, gratare, veniti la Stana de Vale, totul este frumos in jur, se poate schia foarte bine."

Cei mai bucuroși sunt copiii, care profită din plin de zăpadă.

"Cu ce te dai? Cu sania, ne-am cazat la hotel si am iesit cu sania, am venit cu fratele meu si cu cativa prieteni. E fain." 
"Cum te simti la Stana de Vale? Imi place, nu e aglomerat, alunec cu viteza. O sa ma dau cu schiurile si apoi cu sania." 
"Am facut aprovizionarea, voie buna si distractie. In fiecare an, cele putin doua ture pe sezon, venim. Bulgareala si voie buna." 
"Ne simtim extraordinar, oameni faini."

Turiștii au luat cu asalt pârtiile de schi, săniuș și tubing și Parcul Happy Land Adventure pentru a gusta din plin distracțiile în aer liber. Stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor este renumită pentru aerul curat și condițiile de confort și tratament oferite turiștilor din țară și din străinătate. Aceștia profită de o vacanță relaxantă, la baza de tratament și spa a hotelului, unde sunt oferite servicii de saună, masaj, magnetoterapie și hidroterapie. Stâna de Vale este renumită pentru tratarea bolilor cardiovasculare, a afecțiunilor respiratorii și endocrine și a nevrozelor. La acestea se adaugă aerul puternic ionizat, un adevărat remediu pentru cei care vin după luni stresante în aglomeratele orașe. Iar peisajul superb din inima munților îi atrage pe turiști ca un adevărat magnet în această perioadă, în care toți ne dorim reîncărcarea bateriilor pentru anul ce vine.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Distracția continuă la Stâna de Vale! ( 4 Ianuarie 2019 )

  Turiștii prezenți în renumita stațiune din județul Bihor se bucură în continuare de vremea bună și de atracțiile din Parcul Happy Land Adventure. Adulții și copiii au luat cu asalt, încă de la primele ore ale dimineții, pârtiile de schi, săniuș și tubing.

 • Pârtiile de schi, săniuș și tubing, asaltate de turiști, la Stâna de Vale ( 2 Ianuarie 2019 )

  "Cum te simți la Stâna de Vale? Mă simt foarte bine, îmi place, nu e aglomerat și mă distrez, e foarte frumos. Cu ce te dai cel mai mult? Cu tubing-ul imi place foarte mult, alunec cu viteză."

 • Program de refacere și distracție, în a doua zi de Crăciun, la Stâna de Vale ( 26 Decembrie 2018 )

  După mesele îmbelșugate din aceste zile de sărbătoare, iamenii au nevoie de mișcare în aer liber. Sporturile de iarnă, plimbările în aer liber, bătaia cu zăpadă au ca efect refacerea organismului. În stațiunea Stâna de Vale...

 • Ajunul Crăciunului, la Stâna de Vale ( 24 Decembrie 2018 )

  La munte, pregătirile de Crăciun s-au încheiat. Turiștii s-au instalat deja și și se pegătesc să se bucure de tot ce le oferă gazdele. La Stâna de Vale nu lipsește nimic. Porcul a fost tăiat și preparat, aperitivele sunt gata, pomul de Crăciun...

 • Pârtiile din Stâna de Vale, pregătite pentru sporturile de iarnă ( 13 Decembrie 2018 )

  Se apropie weekend-ul așa că turiștii au început să ajungă la Stâna de Vale! Stratul de zăpadă se apropie de 40 de centimetri, iar pârtiile sunt numai bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Pentru acest sezon au fost pregatite trei partii: Partia “Cerbul 1” cu o lungime de 680 de metri, noua pârtie “Cerbul 2” cu o lungime de 800 de metri și “Baby Schi” – o pârtie pentru copii.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Luni, 21 Ian. 2019

1 EUR = 4.7081 RON
0.0106
1 USD = 4.1377 RON
0.0185
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2