Date companie
 
 
 
 

Peisaj de basm la Stâna de Vale, în județul Bihor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Decembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vacanta, schi, Stana de Vale, tubing
 

Aer curat și bunătăți tradiționale! Turiștii care au ales să petreacă noaptea dintre Ani la Stâna de Vale știu că au făcut alegerea corectă, mai ales că pârtia e tocmai bună pentru sporturile de iarnă, iar după atâta mișcare, sunt așteptați cu o masă cu adevărat reușită, de gazdele primitoare.

"Suntem in febra pregatirilor de Revlion, asteptam turistii cu preparate specifice zonei, pastrav la cuptor, piftie, rulada de porc."

La baza pârtiei de schi, turiștii își pot reface forțele. 

"Mici, gratare, veniti la Stana de Vale, totul este frumos in jur, se poate schia foarte bine."

Cei mai bucuroși sunt copiii, care profită din plin de zăpadă.

"Cu ce te dai? Cu sania, ne-am cazat la hotel si am iesit cu sania, am venit cu fratele meu si cu cativa prieteni. E fain." 
"Cum te simti la Stana de Vale? Imi place, nu e aglomerat, alunec cu viteza. O sa ma dau cu schiurile si apoi cu sania." 
"Am facut aprovizionarea, voie buna si distractie. In fiecare an, cele putin doua ture pe sezon, venim. Bulgareala si voie buna." 
"Ne simtim extraordinar, oameni faini."

Turiștii au luat cu asalt pârtiile de schi, săniuș și tubing și Parcul Happy Land Adventure pentru a gusta din plin distracțiile în aer liber. Stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor este renumită pentru aerul curat și condițiile de confort și tratament oferite turiștilor din țară și din străinătate. Aceștia profită de o vacanță relaxantă, la baza de tratament și spa a hotelului, unde sunt oferite servicii de saună, masaj, magnetoterapie și hidroterapie. Stâna de Vale este renumită pentru tratarea bolilor cardiovasculare, a afecțiunilor respiratorii și endocrine și a nevrozelor. La acestea se adaugă aerul puternic ionizat, un adevărat remediu pentru cei care vin după luni stresante în aglomeratele orașe. Iar peisajul superb din inima munților îi atrage pe turiști ca un adevărat magnet în această perioadă, în care toți ne dorim reîncărcarea bateriilor pentru anul ce vine.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Condiții și tarife de cazare, pe plajele din România, Bulgaria și Grecia ( 3 Iunie 2020 )

  Și la acest început de sezon estival, o vacanță all inclusive la un hotel de trei stele din Mamaia este de trei ori mai scumpă decât una în Bulgaria. Așa sunt asteaptați turiștii de câtre hotelierii de la malul românesc...

 • Drepturi și obligații, în cazul anulării vacanțelor din cauza coronavirusului ( 3 Martie 2020 )

  Turiștii care vor să își anuleze vacanțele în zonele care nu se află în carantină din cauza coronavirusului chinezesc NU își vor primi banii înapoi și trebuie să respecte prevederile contractuale. Anunțul a fost făcut de Dragoș...

 • Pârtiile din Stâna de Vale sunt pregătite pentru iubitorii sporturilor de iarnă ( 8 Ianuarie 2020 )

  Pârtiile de la Stâna de Vale sunt în continuare pline cu turiști. Aceștia se bucură din plin de iarnă și vor să își petreacă timpul în aer liber, în natură. Iar cel mai important lucru, zăpada e numai bună pentru schiat.

 • Stâna de Vale: pârtiile de schi, săniuș și tubing, asaltate de turiști ( 5 Ianuarie 2020 )

  Start la schi, la Stâna de Vale! Sute de turiști din toate zonele țării, dar și de peste hotare, au ales să-și petreacă ultimele zile libere din vacanța prilejuită de sărbători în renumita stațiune montană din Munții Apuseni. Peisajele desprinse parcă dintr-un basm, calitatea înaltă a serviciilor și varietatea sporturilor care se pot practica aici, sunt doar câteva dintre motivele pentru care mii de persoane aleg, anual, să-și petreacă vacanțele la Stâna de Vale.

 • Programul ”Litoralul pentru toți”, la start ( 29 August 2019 )

  Începe Programul Litoralul pentru toți! De la 1 septembrie turiștii sunt așteptați cu prețuri de la 50 la 140 de lei pe zi, iar biletele le pot cumpăra și cu vouchere de vacanță. Mulți dintre turiștii care și-au petrecut vara pe litoral...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2